Ημερίδα της ΚΕ του ΚΚΕ: Οι θέσεις του ΚΚΕ για τις σιδηροδρομικές μεταφορές

Ημερίδα της ΚΕ του ΚΚΕ: Οι θέσεις του ΚΚΕ για τις σιδηροδρομικές μεταφορές

Περιεχόμενο

Ημερίδα της ΚΕ του ΚΚΕ: Οι θέσεις του ΚΚΕ για τις σιδηροδρομικές μεταφορές

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για την επανεκκίνηση του σιδηροδρόμου 

 

«Η κυβερνητική φιέστα για την επανεκκίνηση του σιδηροδρόμου, ουσιαστικά με τον ίδιο τρόπο που έκλεισε, αποτελεί πρόκληση απέναντι στα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών και συνολικά απέναντι στον λαό και τη νεολαία, που ζητούν να μη συγκαλυφθεί το έγκλημα και οι αιτίες που το προκάλεσαν.

Μοναδική διέξοδος για σύγχρονο, ασφαλή και φθηνό σιδηρόδρομο αποτελούν οι επιστημονικά τεκμηριωμένες θέσεις του ΚΚΕ που παρουσιάστηκαν στην πρόσφατη Ημερίδα του Κόμματος ενάντια στην εγκληματική πολιτική της “απελευθέρωσης” και ιδιωτικοποίησης που ακολούθησαν και εφάρμοσαν όλες οι κυβερνήσεις».

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !