Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

Η Στέλλα Γρίβα υποψήφια με τον συνδυασμό του Γιώργου Τοπαλίδη (βιογραφικό)

Η Στέλλα Γρίβα υποψήφια με τον συνδυασμό του Γιώργου Τοπαλίδη (βιογραφικό)
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σήμερα παρουσιάζω την υποψήφια του συνδυασμού μας Στέλλα Γρίβα με την οποία  περπατήσαμε στα αγαπημένα της αμπέλια που καλλιεργεί , και στο πανεπιστήμιο που δραστηριοποιείται ερευνητικά επιστημονικά.

Ακολουθεί το βιογραφικό της.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

Ονομάζομαι Γρίβα Στεργιανή του Ζήση και της Αναστασίας Καράτζια  κατάγομαι από τον Κήπο Κοζάνης. Μεγάλωσα στην Κοζάνη και κατοικώ και εργάζομαι εδώ και 20 χρόνια στον Κρόκο Κοζάνης. Σπούδασα Γεωπόνος στη Γεωπονική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και συνέχισα το μεταπτυχιακό μου με Κατεύθυνση στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων με ειδίκευση στην Οινολογία. Εδώ και ένα χρόνο κάνω το διδακτορικό μου στο τμήμα των Χημικών Μηχανικών, στο εργαστήριο Περιβαλλοντικής Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Διατηρώ επιχείρηση με γεωργικά εφόδια στον Κρόκο Κοζάνης από το 2010. ‘Έχω αποφοιτήσει από την ΑΣΠΑΙΤΕ και είμαι Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων καθώς διδάσκω σε ΙΕΚ και ΚΕΚ. Ασχολούμαι ενεργά με τον αγροτικό τομέα καθώς καλλιεργώ αμπέλια και δένδρα. Είμαι Παντρεμένη και μητέρα ενός αγοριού. Αποτελώ Ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Νέων Καινοτόμων Επιχειρηματιών και Ερευνητών Δυτικής Μακεδονίας, έναν σύνδεσμο που θα αποτελέσει τη βάση για τη δημιουργία προγραμμάτων, έρευνας και καινοτομίας και διασύνδεσης του επιστημονικού με τον επαγγελματικό κόσμο. Οραματίζομαι έναν Δήμο με Ευρωπαϊκά πρότυπα, δομές και πρόσβαση για όλους τους πολίτες, καλύτερη ποιότητα ζωής, θέσεις εργασίας και φιλικό και πράσινο περιβάλλον. Πιστεύω πως θα πρέπει να αναδείξουμε την αξία και τα προϊόντα του κάθε τόπου της κάθε περιοχής μας.

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Στέλλα Γρίβα υποψήφια με τον συνδυασμό του Γιώργου Τοπαλίδη (βιογραφικό) Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Στέλλα Γρίβα υποψήφια με τον συνδυασμό του Γιώργου Τοπαλίδη (βιογραφικό)

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...