Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

Γ. Ζεμπιλιάδου: Τα ακραία καιρικά φαινόμενα μας έστειλαν ένα ακόμα σήμα κινδύνου.

Γ. Ζεμπιλιάδου: Τα ακραία καιρικά φαινόμενα μας έστειλαν ένα ακόμα σήμα κινδύνου.
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Γ. Ζεμπιλιάδου: Τα ακραία καιρικά φαινόμενα μας έστειλαν ένα ακόμα σήμα κινδύνου.


Τις ώρες αυτές το μυαλό όλων μας είναι δίπλα στους συμπατριώτες μας που δοκιμάζονται με το χειρότερο τρόπο από την τελευταία κακοκαιρία, χάνοντας δικούς τους ανθρώπους και τις περιουσίες τους.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

Εκτός από την ηθική μας συμπαράσταση θα πρέπει ως Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας να τους συνδράμουμε όπως και όσο μπορούμε περισσότερο και γι’ αυτό ζητούμε την άμεση σύγκλιση του Περιφερειακού Συμβουλίου για να συζητηθεί το θέμα αυτό και ν’ αποφασίσουμε σχετικά.

Ωστόσο, βλέποντας τα ακραία αυτά καιρικά φαινόμενα που έπληξαν πολλά μέρη της χώρας μας, δεν μπορούμε να μην αναλογιστούμε πως είναι το αποτέλεσμα της κλιματικής αλλαγής που οφείλεται στην έλλειψη σεβασμού προς το περιβάλλον που ζούμε.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα έστειλαν και σε μας, εδώ στη Δυτική Μακεδονία, μια προειδοποίηση, ένα ακόμα σήμα κινδύνου. Όλα μπορεί να χαθούν μέσα σε λίγες ώρες.

Για χρόνια, το περιβάλλον του τόπου μας δοκιμάστηκε σκληρά λόγω της λιγνιτικής παραγωγής.

Σήμερα, με τη βίαιη απολιγνιτοποίηση βλέπουμε:

–          Τη ΔΕΗ να αρνείται, ουσιαστικά, την πλήρη αποκατάσταση των εδαφών, που είναι δική της υποχρέωση.

–          Να έχουμε την αθρόα και ανεξέλεγκτη εγκατάσταση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, χωρίς συγκεκριμένο χωροταξικό σχέδιο και, κυρίως, χωρίς καμιά πρόβλεψη για τις συνέπειες που θα έχει αυτή στο ήδη επιβαρυμένο περιβάλλον μας και το οικοσύστημα της περιοχής.

Για όλα αυτά, ο συνδυασμός ΕΛΠΙΔΑ είναι ο μόνος που φωνάζει εδώ και καιρό και έχει καταφύγει γι’ αυτό και στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Είμαστε υπέρ των επενδύσεων, θέλουμε όσο κανείς την ανάπτυξη, αλλά με βάση συγκεκριμένο σχέδιο που θα σέβεται τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

 

Γραφείο Τύπου

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

karaiskos
Μίμτσης Πέτρος
Δεληκώστας Πτολεμαιδα
freen market ptolemaida
radio-kapsoyra-eordaialive.
Ασφλαειες Νικου Πτολεμαιδα - Εορδαία
afrokrema - ptolemaida-eordaia

Το Eordaialive στα Social Media

asepop velventoy
radio melodia ptolemaida
τριανταφυλλος ιορδανίδης
H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...