Κωτσιδης Στέφανος

Eυχαριστήριο μήνυμα – Κωνσταντίνου Μπαλιάκα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που πιστέψαμε μαζί στο θαύμα. Η χαρά μου είναι μεγάλη. Σας ευχαριστώ όλους από την καρδιά μου.
Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Στην Π.Ε. της Κοζάνης πήγαμε πολύ καλά όπως βλέπετε με ποσοστό 4,89% (4.559 ψήφους) αν συνυπολογίσουμε ότι δεν είχαμε:
✓ ούτε χρήματα
✓ ούτε ιδιαίτερη διαφήμιση
✓ ούτε προώθηση από το σύστημα
✓ ούτε διορισμένο κομματικό στρατό
✓ αλλά ούτε και ο δρόμος ήταν ανοιχτός και εύκολος, ιδιαίτερα με τη λάσπη που δεχθήκαμε τελευταία και δυστυχώς και “εκ των έσω” από ανθρώπους που δεν το περιμέναμε.
Όμως, να είστε σίγουροι ότι ξέρουμε πολύ καλά που βαδίζουμε.
Εφιστώ την προσοχή όλων σας.
Είδατε πολλοί “δύσπιστοι” ιδίοις όμμασι ότι η ΝΙΚΗ μπορεί να μπει με αξιώσεις στη Βουλή και μάλιστα αυτή τη στιγμή αποτελεί τη μοναδική αντισυστημική δύναμη απέναντι σε αυτή την κατρακύλα που θέλουν να συνεχίσουν να μας ρίχνουν.
Επιβάλλεται αυτή τη στιγμή, ενεργοποίηση όλων των καλοπροαίρετων ανθρώπων που αγαπάμε την Πατρίδα και τις πατροπαράδοτες αξίες μας, όλων όσων θέλουμε να σπάσουμε επιτέλους το απόστημα της γνωστής κομματοκρατίας-οικογενειοκρατίας. Σας καλώ να κάνουμε έναν ακόμη αγώνα όλοι μαζί να διαδώσουμε το χαρμόσυνο μήνυμα της ΝΙΚΗΣ ακόμη περισσότερο από άκρη σε άκρη σε όλο το νομό Κοζάνης.
Σας το είπα και το εννοώ. Μη χάνετε την ελπίδα σας. Προσπαθώ και το ξέρετε όσοι με γνωρίζετε.
Έλληνες, το κεφάλι ψηλά! Μην αναλώνεστε σε μικρότητες και διχασμούς μεταξύ μας την ώρα που βγαίνει ξανά και ξανά το σύστημά τους κερδισμένο.
Η ΝΙΚΗ είναι κοντά!
Μπαλιάκας Κωνσταντίνος
Υποψήφιος Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης
Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ
Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

karaiskos
Μίμτσης Πέτρος
Δεληκώστας Πτολεμαιδα
freen market ptolemaida
radio-kapsoyra-eordaialive.
Ασφλαειες Νικου Πτολεμαιδα - Εορδαία
afrokrema - ptolemaida-eordaia

Το Eordaialive στα Social Media

asepop velventoy
radio melodia ptolemaida
τριανταφυλλος ιορδανίδης