Εποχές… ΠΑΣΟΚ στη σειρά «Τα Καλύτερά μας χρόνια» – Χαμός στο Twitter

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Εποχές… ΠΑΣΟΚ στη σειρά «Τα Καλύτερά μας χρόνια» – Χαμός στο Twitter

Εποχές… ΠΑΣΟΚ στη σειρά «Τα Καλύτερά μας χρόνια» – Χαμός στο Twitter


Η σειρά «Τα Καλύτερά μας χρόνια» αποθεώθηκε από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι γέλασαν, συγκινήθηκαν και κυρίως νοστάλγησαν…

Η σειρά της ΕΡΤ επέστρεψε γυρνώντας τον χρόνο πίσω στη δεκαετία του ’80, σε μία εποχή που έχει μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη όλων. «Αλλαγή εδώ και τώρα» ήταν ο τίτλος του διπλού επεισοδίου με τους τηλεθεατές να ζουν ξανά εποχές… ΠΑΣΟΚ.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Εκτός από το ΠΑΣΟΚ, το επεισόδιο περιλάμβανε τον θάνατο της Φρειδερίκης, τον μεγάλο σεισμό του ’81 και το δυστύχημα με τους 21 νεκρούς στη Θύρα 7. Βάτες, ζιβάγκο, Carmira Burana και Phil Kollins σχολιάζονται επίσης στο twitter με τους παραλληλισμούς με το σήμερα να δίνουν και να παίρνουν.

Πολλά ήταν επίσης και τα σχόλια για τον θάνατο της Φρειδερίκης στο επεισόδιο της σειράς, μία ημέρα μετά την κηδεία του γιου της, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Τα καλύτερά μας χρόνια: Δείτε μερικά από τα σχόλια στο Twitter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!