Επίσκεψη του Βουλευτή Στάθη Κωνσταντινίδη στη ΔΟΥ Κοζάνης.

Επίσκεψη του Βουλευτή Στάθη Κωνσταντινίδη στη ΔΟΥ Κοζάνης.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Επίσκεψη συνεργασίας στη ΔΟΥ Κοζάνης πραγματοποίησε ο βουλευτής Στάθης Κωνσταντινίδης και μετά την ολοκλήρωσή της έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Ευχαριστώ πολύ τον Διευθυντή Ιωάννη Ποδιώτη και τον Υποδιευθυντή Δημήτριο Τσιμπέρη για την αναλυτική ενημέρωση, πρώτα απ’ όλα για την κατάσταση της υγείας των θυμάτων της αποτρόπαιης επίθεσης του περασμένου Ιουλίου και για τα αποτελεσματικά μέτρα που ελήφθησαν για την επανάκτηση αισθήματος ασφάλειας σε εργαζόμενους και πολίτες. Η συνδρομή της Πολιτείας στην αποκατάσταση της υγείας των εργαζομένων είναι δεδομένη, όπως θα πρέπει να είναι και η αναγνώριση της προσφοράς των εργαζομένων που με την ηρωική (κατά κυριολεξία) επέμβασή τους απέτρεψαν τα χειρότερα.

Σε ό,τι αφορά στα υπηρεσιακά ζητήματα, οι δομές και η λειτουργία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων έχουν εξελιχθεί σε μεγάλο βαθμό, υπάρχουν όμως σημειακές παρεμβάσεις που μπορούν να αναβαθμίσουν περαιτέρω τους όρους εργασίας και την αποτελεσματικότητα της υπηρεσίας, που σύντομα θα υλοποιηθούν.

 

 

Στάθης Κωνσταντινίδης

Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας  Π.Ε. Κοζάνης

Πολιτικά γραφεία:

Κοζάνη: Παγούνη 2, Τ. 2461037253 // Πτολεμαΐδα: 25ης Μαρτίου 36, Τ.2463027418.

Facebook: Στάθης Κωνσταντινίδης Βουλευτής ΝΔ – Π.Ε. Κοζάνης

e-mail: stathiskοnstantinidisnd@gmail.com

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

LOGISTIKO KOZANI
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida