Κωτσιδης Στέφανος

Eπικοινωνία Παπαδόπουλου με Πλακεντά και Λυκουρέτζο (ΕΛΓΑ) για να “τρέξουν” οι αποζημιώσεις των αγροτών

Eπικοινωνία Παπαδόπουλου με Πλακεντά και Λυκουρέτζο (ΕΛΓΑ) για να "τρέξουν" οι αποζημιώσεις των αγροτών
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Γρήγορη ενεργοποίηση του μηχανισμού του ΕΛΓΑ ζήτησε ο Μιχάλης Παπαδόπουλος για τις ζημιές που προκάλεσαν οι έντονες βροχοπτώσεις στις καλλιέργειες στην Εορδαία

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Untitled-2

 

Επικοινωνία με τον Δήμαρχο Εορδαίας κ. Παναγιώτη Πλακεντά είχε την Πέμπτη, ο πρώην Υφυπουργός Μεταφορών και Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Ν. Κοζάνης κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος. Ο κ. Παπαδόπουλος ζήτησε ενημέρωση για τις ζημιές των γεωργικών καλλιεργειών της ευρύτερης περιοχής της Εορδαίας που επλήγησαν από τις παρατεταμένες βροχοπτώσεις.

 

Ακολούθως, ο κ. Παπαδόπουλος επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέτζο για να ενισχύσει το σχετικό αίτημα του Δημάρχου Εορδαίας προς τον Οργανισμό. Ο πρώην Υφυπουργός Μεταφορών τόνισε την  σημασία να λειτουργήσει άμεσα ο μηχανισμός του ΕΛΓΑ ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία καταγραφής των ζημιών και της υποβολής των δηλώσεων από την πλευρά των αγροτών για τις ζημιές που έχουν υποστεί. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αποδοθούν  στους καλλιεργητές που επλήγησαν οι ανάλογες με το μέγεθος των ζημιών τους αποζημιώσεις χωρίς καθυστερήσεις.

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Eπικοινωνία Παπαδόπουλου με Πλακεντά και Λυκουρέτζο (ΕΛΓΑ) για να "τρέξουν" οι αποζημιώσεις των αγροτών Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Eπικοινωνία Παπαδόπουλου με Πλακεντά και Λυκουρέτζο (ΕΛΓΑ) για να "τρέξουν" οι αποζημιώσεις των αγροτών

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.