Δυτική Μακεδονία: Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στελεχών από τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ – Ποιοι αποχώρησαν μέχρι στιγμής

Δυτική Μακεδονία: Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στελεχών από τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ

Περιεχόμενο

Δυτική Μακεδονία: Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στελεχών από τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ – Ποιοι αποχώρησαν μέχρι στιγμής


 

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, στελεχών από τη Δυτική Μακεδονία. Μετά τους Γεώργιο Ντζιμάνη,  Γιώργο Αδαμίδη και Βασιλική Γκάσταρη, και ο Κώστας Πασσαλίδης μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με επιστολή του προς τα αρμόδια όργανα του κόμματος.

Όπως αναφέρει στην επιστολή του, ο κ. Πασαλίδης, «όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα, στην Κ.Ε και όσα διαδραματίστηκαν στη διάρκεια του συνεδρίου δεν του επιτρέπουν για πολιτικούς και ηθικούς λόγους να συμμετέχω πλέον ως μέλος του κόμματος και των οργάνων του. Το γεγονός του αποκλεισμού των εκλεγμένων συνέδρων να συμμετέχουν στην κορυφαία διαδικασία ενός κόμματος όπως είναι το συνέδριο, το ότι η Κ.Ε χωρίς να έχει την αρμοδιότητα ακύρωσε την εκλογή από την βάση των μελών του κόμματος τον εκλεγμένο πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη και το ότι δεν του επετράπη να είναι εκ νέου υποψήφιος στο συνέδριο, απέδειξαν περίτρανα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ βρίσκεται σε απόλυτη δυσαρμονία με τις δημοκρατικές λειτουργίες και αρχές που πρέπει να διέπουν ένα κόμμα της αριστεράς».

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
1
+1
0
+1
1

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !