Δήλωση Στέφανου Πράσσου για Εργατικό κέντρο Κοζάνης

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Με έκπληξη πληροφορήθηκα από τους συναδέλφους του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης ότι το όνομά μου βρίσκεται μεταξύ των διορισμένων, από το Μονομελές Πρωτοδικείο Κοζάνης, μελών του προσωρινού διοικητικού Συμβουλίου.

Με δεδομένο ότι εγώ είμαι συνταξιούχος στο 4ο έτος μάλιστα γεννιούνται κάποια ερωτηματικά:

Το όνομά μπήκε από λάθος ή για να εξυπηρετήσει κάποιες σκοπιμότητες;

Επειδή το μονομελές πρωτοδικείο φαντάζομαι ότι διόρισε προσωρινό ΔΣ σύμφωνα με κάποιες προτάσεις που δόθηκαν από στελέχη του Εργατικού Κέντρου τα οποία γνωρίζουν πολύ καλά ότι συνταξιοδοτήθηκα ακόμα από το Σεπτέμβρη του 2014 και ότι ο νόμος 1264/82 απαγορεύει ρητά τη συμμετοχή συνταξιούχων σε συνδικαλιστικά όργανα εργαζομένων τείνω να πιστέψω ότι υπάρχουν κάποιες σκοπιμότητες που εγώ αυτή τη στιγμή δε γνωρίζω.

Δηλώνω ότι καθ όλη τη διάρκεια της συνδικαλιστικής μου δραστηριότητας και από όποιο πόστο υπηρέτησα το Συνδικαλιστικό κίνημα ουδέποτε αναμείχθηκα σε τέτοιου είδους παρα-συνδικαλιστικές διαδικασίες και φυσικά δε σκοπεύω να το κάνω ούτε τώρα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι εγώ δεν συμμετείχα ως αντιπρόσωπος ούτε στο προ-προηγούμενο συνέδριο του ΕΚΚ παρότι νομικά θα μπορούσα σεβόμενος τους νέους συναδέλφους του Συνδικάτου μας που έπρεπε να προπορευτούν

Επειδή δεν τίθεται θέμα παραίτησης αλλά απλά εφαρμογής της εργατικής νομοθεσίας καλώ τους συναδέλφους της Προσωρινής Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης να προχωρήσουν στην αναπλήρωσή μου και φυσικά αν υπάρχει άλλος συνταξιούχος να εφαρμόσουν τη νομοθεσία και γι αυτόν.

 

Πράσσος Στέφανος

Πρώην Πρόεδρος του ΣΕΕΝ «Εργατική Αλληλεγγύη»

Πρώην μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

LOGISTIKO KOZANI
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida