Δ.Τ. Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Δυτική Μακεδονία

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Δ.Τ. Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Δυτική Μακεδονία

Ανεπαρκής και λίγος ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης στην Δυτική Μακεδονία.

 

Ο άνθρωπος της καταστροφής που ευθύνεται για το κλείσιμο της ΔΕΗ, την κατάρρευση των δημοσίων νοσοκομείων της περιοχής, την διάλυση της παιδείας και την μετανάστευση χιλιάδων νέων ανθρώπων της περιοχής μας στο εξωτερικό για εργασία, είχε το θράσος να επισκεφθεί τον τόπο μας και να “σπάσει πλάκα”.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

Δεν βρήκε να πει μισή κουβέντα την δραματική μείωση των εισακτέων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας που απειλείται με κλείσιμο, για τα διετή προγράμματα σπουδών για τους αποφοίτους ΕΠΑΛ που κατάργησε, για τους χιλιάδες μαθητές που έμειναν εκτός ΑΕΙ λόγο της βάσης εισαγωγής που η κυβέρνηση του θέσπισε.

 

Δεν είπε κουβέντα για το ξεπούλημα της Δημόσιας Επιχειρήσεις Ηλεκτρισμού και την καταπάτηση του περιβάλλοντος της περιοχής λόγω της άναρχης δόμησης των ΑΠΕ χωρίς ειδικό χωροταξικό σχέδιο. Την συσσώρευση της παραγωγής ενέργειας σε λίγα μόλις χέρια επενδυτών και παράλληλα την εκτόξευση του τιμολογίου ρεύματος.

 

Δεν ζήτησε μία συγνώμη για το 6χρονο παιδί που υπέστη ανακοπή στα Γρεβενά και έπρεπε να διανύσει 300 (!) χιλιόμετρα για να βρει κλίνη ΜΕΘ, για όλους τους συμπολίτες μας που χάθηκαν σε καιρό πανδημίας, που δεν ενίσχυσε ούτε στο ελάχιστο τα δημόσια νοσοκομεία της περιοχής με εξοπλισμό και προσωπικό. Αντί όλων αυτών δέχθηκε με χαρά να απαντήσει στην στημένη ερώτηση για το εάν δηλώνει “καψούρης”. Από την μεριά μας δηλώνουμε ότι το θράσος του περισσεύει. Ελπίζουμε να είναι η τελευταία φορά που πατάει το πόδι του στην περιοχή με την ιδιότητα του πρωθυπουργού.

Κοινή ανακοίνωση των οργανώσεων Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης-Εορδαίας-Καστοριάς-Φλώρινας

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!