Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

Δ. Μακεδονία: Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023 με αριθμούς

ΕΚΛΟΓΕΣ 25-06-2023 Δεν ηττήθηκε μόνο η τακτική Τσίπρα αλλά και η τακτική της μη ενσωμάτωσης…. (του Νίκου Κωτίδη)
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Συνολικά 350.695 είναι οι εγγεγραμμένοι εκλογείς στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, που έχουν το δικαίωμα να προσέλθουν για να ψηφίσουν στις εθνικές εκλογές,  την Κυριακή 25 Ιουνίου 2023, από τις 7:00 έως τις 19:00, στα 847 εκλογικά τμήματα, προκειμένου να εκλέξουν τους συνολικά 8 βουλευτές από τους τέσσερις νομούς με λίστα, χωρίς να χρειάζεται να βάλουν σταυρό προτίμησης.

Στην εκλογική περιφέρεια Γρεβενών οι 40.409 εγγεγραμμένοι θα ψηφίσουν σε 126 εκλογικά τμήματα, για να εκλέξουν τον έναν εκπρόσωπο του νομού στη Βουλή, έχοντας να επιλέξουν, μεταξύ 23 κομμάτων και συνολικά 35 υποψηφίων.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

Στην εκλογική περιφέρεια Καστοριάς οι 61.951 εγγεγραμμένοι θα ψηφίσουν σε 141 εκλογικά τμήματα, για να εκλέξουν τον έναν εκπρόσωπο του νομού στη Βουλή, έχοντας να επιλέξουν, μεταξύ 24 κομμάτων και συνολικά 40 υποψηφίων.

Στην εκλογική περιφέρεια Κοζάνης οι 160.976 εγγεγραμμένοι θα ψηφίσουν σε 381 εκλογικά τμήματα, για να εκλέξουν τους τέσσερις εκπρόσωπους του νομού στη Βουλή, έχοντας να επιλέξουν, μεταξύ 23 κομμάτων και συνολικά 79 υποψηφίων.

Στην εκλογική περιφέρεια Φλώρινας οι 87.359 εγγεγραμμένοι θα ψηφίσουν σε 199 εκλογικά τμήματα, για να εκλέξουν τους δύο εκπρόσωπους του νομού στη Βουλή, έχοντας να επιλέξουν, μεταξύ 25 κομμάτων και συνολικά 46 υποψηφίων.

 

 

 

 

 

 

.ertnews.gr

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...