Κωτσιδης Στέφανος

ΑΡΣΥ: Οι αστυνομικές δυνάμεις, στην Καλαμιά, τήρησαν με τη βία και τις συλλήψεις μια καραμπινάτη παρανομία!!!

ΑΡΣΥ: Οι αστυνομικές δυνάμεις, στην Καλαμιά, τήρησαν με τη βία και τις συλλήψεις μια καραμπινάτη παρανομία!!!
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Όπως εκ των υστέρων αποδείχτηκε η εταιρεία εγκατάστασης των Φ/Β στην Καλαμιά ήταν παράνομη αφού δεν είχε άδεια εγκατάστασης η οποία εκδόθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δ.Μακεδονίας δυο μήνες μετά των άγριο ξυλοδαρμό των Κατοίκων και των Αλληλέγγυων πολιτών. Από την 1η Μάη έως τις 13 που έγινε η μεγάλη επίθεση της αστυνομίας με βία, εκβιασμούς, απειλές και συλλήψεις Η Ελληνική αστυνομία υπερασπιζόταν την παρανομία!!!

Η ΑΔΕΙΑ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ ΕΚΔΌΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ στις 14 Ιούλη 2023

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Untitled-2

Άρα σε ποια νομιμότητα αναφέρονταν ο Διευθυντής της αστυνομίας όταν έδινε διαταγή για μαζικό ξυλοδαρμό των κατοίκων;

 

  1. Θα διαταχθεί ΕΔΕ για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι;
  2. Θα αποσύρουν τις παράνομες κατηγορίες των συλληφθέντων;
  3. Θα ζητήσουν δημόσια συγνώμη από τους κατοίκους;
  4. Το Συνδικαλιστικό όργανο των Αστυνομικών που βγήκε με ανακοίνωση λέγοντας πως η Αστυνομία υπερασπίστηκε τον Νόμο Θα βγάλει νέα ανακοίνωση για να παραδεχτεί τα τεράστια λάθη και τις παράνομες σκοπιμότητες της ηγεσίας τους;

 

Ακόμα κι αν η Εταιρεία είχε τις άδειες εγκατάστασης ΦΥΣΙΚΑ και πάλι δεν θα είχε το δικαίωμα να δέρνει και να τρομοκρατεί πολίτες που υπερασπίζονται τον τόπο τους.
Όμως ένας λόγος περισσότερο είναι ότι ΔΕΝ ΕΙΧΕ τις απαραίτητες άδειες κι όμως η αστυνομία “τήρησε την τάξη” πιστή και στην πολιτική της ηγεσία, την Κυβέρνηση της ΝΔ που θεωρεί πως νόμος είναι η θέληση των Εταιρειών και των εργολάβων. Υπέρτατος νόμος αναδεικνύεται «το δίκαιο» ων κατσαπλιάδων της κατάμαυρης “Πράσινης Ενέργειας” που ρήμαξαν τον τόπο για τα κέρδη τους.

 

Καλούμε όλους τους κατοίκους της Δυτικής Μακεδονίας στον υπέρτατο αγώνα για να υπερασπιστούν το δικό τους μοναδικό δίκαιο που είναι η υπεράσπιση του τόπου τους από την ολική καταστροφή και την ερήμωση.

 

Αγώνας για τη Γη και την Ελευθερία

 

 

Κοζάνη 3/8/2023

«Αριστερή Συμπόρευση για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη Δυτική Μακεδονία»

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης ΑΡΣΥ: Οι αστυνομικές δυνάμεις, στην Καλαμιά, τήρησαν με τη βία και τις συλλήψεις μια καραμπινάτη παρανομία!!! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης ΑΡΣΥ: Οι αστυνομικές δυνάμεις, στην Καλαμιά, τήρησαν με τη βία και τις συλλήψεις μια καραμπινάτη παρανομία!!!

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.