Έντονες διαμαρτυρίες και πλήθος ενστάσεων από γεωργούς της Π.Ε. Κοζάνης προκάλεσε η πρόσφατη ανακοίνωση των εκτιμήσεων του ΕΛΓΑ για την καταβολή αποζημιώσεων σε πληγέντες παραγωγούς από χαλαζοπτώσεις κατά το έτος 2017.
Όπως επισημαίνουν πολλοί αγρότες τόσο από την περιοχή του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού όσο κι από το Δήμο Εορδαίας, νιώθουν αδικημένοι όχι μόνο από την καθυστέρηση της καταβολής αλλά και από τα ποσά των αποζημιώσεων που τους ανακοινώθηκαν.
Για το θέμα ο βουλευτής κ. Γ. Κασαπίδης είχε υποβάλλει σχετικές ερωτήσεις, με την τελευταία στις 16/2/2018. Η απάντηση στην ερώτηση αυτή που δόθηκε από το ΥπΑΑΤ είναι σε πλήρη δυσαρμονία με το αίσθημα αδικίας των παραγωγών.
Για να δείτε το πλήρες κείμενο της απάντησης του ΥπΑΑΤ πατήστε ΕΔΩ
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Άμεση και έγκυρη ενημέρωση με όλα τα νέα από Εορδαία, Πτολεμαΐδα και Κοζάνη. Τοπικές ειδήσεις, γεγονότα και εξελίξεις, κάθε μέρα.
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber













