Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

Ανάπλαση της εισόδου του Διχείμαρρου Βοίου από την ΠΕ Κοζάνης

Ανάπλαση της εισόδου του Διχείμαρρου Βοίου από την ΠΕ Κοζάνης
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Η αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κοζάνης Κατερίνα Δαδαμόγια εισηγήθηκε στην οικονομική επιτροπή  την έγκριση δαπάνης ύψους 20.000 ευρώ για το έργο “Διαμόρφωση δημοτικής έκτασης στον οικισμό του Διχείμαρρου Δήμου Βοΐου”.

Το έργο στοχεύει στη διαμόρφωση και μετατροπή ενός μη αξιοποιημένου χώρου στην είσοδο του οικισμού του Διχείμαρρου (εκτός ορίων αυτού στο 1ο χλμ. Διχείμαρρου-Αγιάσματος) σε χώρο αναψυχής. Με αυτόν τον τρόπο ενισχύεται η συνολική ελκυστικότητα της περιοχής και η επισκεψιμότητά της. Παράλληλα, βελτιώνεται και αναδεικνύεται το φυσικό περιβάλλον. Το έργο σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της κοινότητας Σεβασλίδη Στέλιο και θα υλοποιηθεί από το Δήμο Βοίου.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

Η Περιφερειακή Αρχή σχεδιάζει και υλοποιεί μακρόπνοες δράσεις και έργα  ανάπτυξης του τουρισμού στην περιοχή και παράλληλα στηρίζει μικρότερα έργα που φέρουν άμεσο αποτέλεσμα.

 

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...