Βουλή: Κανονικά το νομοθετικό έργο μέχρι τις 16 Μαρτίου

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Βουλή: Κανονικά το νομοθετικό έργο μέχρι τις 16 Μαρτίου

Βουλή: Κανονικά το νομοθετικό έργο μέχρι τις 16 Μαρτίου


Έως τις 16 Μαρτίου «απλώνεται» ο προγραμματισμός του νομοθετικού έργου σύμφωνα με τις αποφάσεις της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει περαιτέρω επέκταση.

Ήδη στην Βουλή έχουν συζητούνται δύο νομοσχέδια των υπουργείων Δικαιοσύνης και Παιδείας τα οποία αναμένεται να ψηφιστούν έως την ερχόμενη Τετάρτη. Επίσης, την επόμενη Τρίτη και Τετάρτη αναμένεται να ψηφιστούν νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος με προαπαιτούμενα για το ταμείο ανάκαμψης και σχέδιο νόμου του Υπουργείου Υγείας για το ογκολογικό παίδων «Μαριάννα Βαρδινογιάννη».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Τις επόμενες ημέρες θα κατατεθεί και το νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών με πρόσθετα μέτρα στήριξης και νέες ρυθμίσεις οφειλών που θα ψηφιστεί στις 16/3.

Να σημειωθεί τέλος ότι κοινοβουλευτικός αξιωματούχος σημείωνε πως το απώτατο όριο διάλυσης της Βουλής προκειμένου να διεξαχθούν οι εθνικές εκλογές στις 9 Απριλίου είναι η 18η Μαρτίου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!