30 Μαΐου 2020
Ευχαριστήρια Επιστολή έστειλε ο Προέδρος του Επιμελητήριου Κοζάνης στον κατασκευαστικό όμιλο AVAX για την ανταπόκρισή του στο αίτημα του ΕΒΕ για δωρεά αναπνευστήρα ΜΕΘ στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο 
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΕΟΡΔΑΙΑ ΚΟΖΑΝΗ

Παροχή Ιατρικού Εξοπλισμού στα 2 Γενικά Νοσοκομεία, σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα, από το Επιμελητήριο Κοζάνης

Στην αγορά ιατρικού εξοπλισμού για τις ανάγκες των δύο Γενικών Νοσοκομείων σε Κοζάνη και Πτολεμαϊδα προχώρησε το Επιμελητήριο Κοζάνης.

Συγκεκριμένα για το «Μαμάτσειο» Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης η προμήθεια αφορά συσκευή προηγμένης τεχνολογίας μηχανικού αερισμού (αναπνευστήρας) που χρησιμοποιείται για την υποστήριξη ασθενών με αναπνευστικές δυσκολίες, ενώ για το «Μποδοσάκειο» Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας ο εξοπλισμός αφορά παρακλίνιο monitor, ειδική οθόνη-κλίνη για την παρακολούθηση ζωτικών παραμέτρων και αξιόπιστες μετρήσεις.

Να σημειωθεί ότι η προμήθεια και διάθεση του παραπάνω εξοπλισμού έγινε μετά από σχετική συνεννόηση με τα δύο νοσοκομεία και τις ανάγκες τους, όπως αυτές έχουν καταγραφεί από το προσωπικό και τις διοικήσεις τους.

Ο εξοπλισμός για τα δύο νοσοκομεία, που θα χρησιμοποιηθεί για τη φροντίδα ασθενών καθώς και το υλικό (προστατευτικές μάσκες) που παραδόθηκε μία εβδομάδα νωρίτερα σε μέλη του ΕΒΕ και σε εργαζόμενους υπηρεσιών, εντάσσεται στο πλαίσιο της εθνικής προσπάθειας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊου και την όσο το δυνατόν καλύτερη προστασία της υγείας των πολιτών.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Φόρτωση....

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης. Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, πατήστε "Περισσότερα". Αποδοχή Περισσότερα