3 Απριλίου 2020
ΟΤΑ: Μέχρι σήμερα η κατάθεση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος (έγγραφο+πίνακες)
Επικαιρότητα

ΟΤΑ: Μέχρι σήμερα η κατάθεση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος (έγγραφο+πίνακες)

Σύμφωνα με έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, στο πλαίσιο της κατάρτισης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2021-2024, οι δήμοι, οι περιφέρειες και τα λοιπά νομικά πρόσωπα του υποτομέα των ΟΤΑ υποχρεούνται να υποβάλουν συμπληρωμένους τους πίνακες μεσοπρόθεσμων προβλέψεων του Παραρτήματος Α, στη Γενική Διεύθυνση Οικονομικών ΤΑ και Αναπτυξιακής Πολιτικής \ Διεύθυνση Οικονομικών ΤΑ του ΥΠΕΣ (ΔΟΙΚΤΑ\ΥΠΕΣ) μέχρι την 28η Φεβρουαρίου 2020.

Στους πίνακες μεσοπρόθεσμων προβλέψεων, οι υπόχρεοι φορείς θα αποτυπώσουν τα δημοσιονομικά αποτελέσματα των δύο προηγούμενων ετών, τις εκτιμήσεις τους για το έτος 2020
καθώς και τις προβλέψεις τους αναφορικά με την εξέλιξη των εσόδων, των δαπανών, των απλήρωτων υποχρεώσεων και των λοιπών στοιχείων ισολογισμού για την περίοδο 2021 – 2024.

Μετά από επεξεργασία των πινάκων, κατά την οποία θα ληφθεί υπόψη το σύνολο των διαθέσιμων δεδομένων, η ΔΟΙΚΤΑ\ΥΠΕΣ θα καταρτίσει το βασικό σενάριο του Ενοποιημένου Προϋπολογισμού των ΟΤΑ για την περίοδο 2021 – 2024.

ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΠΔΣ 2021- 2024

Φόρτωση....

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης. Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, πατήστε "Περισσότερα". Αποδοχή Περισσότερα