Έξοδος στις αγορές: Άνοιξε το βιβλίο προσφορών για την επανέκδοση του 15ετούς ομολόγου

Έξοδος στις αγορές: Άνοιξε το βιβλίο προσφορών για την επανέκδοση του 15ετούς ομολόγου

Περιεχόμενο

Άνοιξε το βιβλίο προσφορών για την επανέκδοση του 15ετούς ελληνικού ομολόγου. Σημειώνεται ότι το αρχικό επιτόκιο διαμορφώθηκε στο mid swap +135 μονάδες βάσης δηλαδή κοντά στο 1,28%. Η σημερινή έκδοση αποτελεί την πέμπτη συνολικά φέτος και την τέταρτη εν μέσω της κρίσης της πανδημίας, με το ελληνικό δημόσιο να έχει αντλήσει το ποσό των 10 δισ. ευρώ εντός του τρέχοντος έτους. Επίσης εκτιμάται ότι η επανέκδοση του 15ετούς ελληνικού ομολόγου θα κινηθεί κοντά στα 2 δισ. ευρώ με 2,5 δισ. ευρώ με επιτόκιο περίπου στο 1%.
Υπενθυμίζεται ότι ανάδοχοι της έκδοσης του 15ετούς ελληνικού ομολόγου είναι οι τράπεζες BNP Paribas, Commerzbank, Goldman Sachs, HSBC και J. Morgan.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !