25 Μαΐου 2020
Πτολεμαΐδα :Έκπτωση τηλεθέρμανσης - Παράταση υποβολής αιτήσεων
Επικαιρότητα

Ο Μετρητικός και Ρυθμιστικός Σταθμός στην περιοχή του “Περδίκκα Εορδαίας” στην Δημόσια Διαβούλευση του Σχεδίου Προγράμματος Ανάπτυξης ΕΣΦΑ 2020-2029

 

 

Η ΡΑΕ με την από 9/12/2019 Ανακοίνωση θέτει σε δημόσια διαβούλευση, σύμφωνα με τα οριζόμενα στις διατάξεις της παραγράφου 5 του άρθρου 63Θ του ν.4001/2011, το Σχέδιο Προγράμματος Ανάπτυξης ΕΣΦΑ 2020-2029, όπως αυτό υποβλήθηκε από τον αρμόδιο Διαχειριστή, ΔΕΣΦΑ Α.Ε.

Στο εν λόγω πρόγραμμα εμπεριέχεται και το έργο :

« 2.1.2.18. Μετρητικός και Ρυθμιστικός Σταθμός στην περιοχή του Περδίκκα Εορδαίας».

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής :

“Σύμφωνα με το άρθρο 92 του Κώδικα Διαχείρισης ΕΣΦΑ, κατά την κατάρτιση του Σχεδίου Προγράμματος Ανάπτυξης του ΕΣΦΑ, ο Διαχειριστής οφείλει να λάβει υπόψη τη Μελέτη Ανάπτυξης ΕΣΦΑ.

Στο Σχέδιο Προγράμματος Ανάπτυξης ΕΣΦΑ περιλαμβάνονται όλα εκείνα τα έργα των οποίων η έναρξη κατασκευής προβλέπεται να γίνει μέσα στο χρονικό ορίζοντα του Προγράμματος (2020-2029), ανεξάρτητα από το χρόνο ολοκλήρωσης της κατασκευής τους.

Η ΡΑΕ καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να διατυπώσουν τις παρατηρήσεις και απόψεις τους επί του συνημμένου Σχεδίου Προγράμματος Ανάπτυξης ΕΣΦΑ 2020-2029.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις απόψεις αυτές στη ΡΑΕ, με ηλεκτρονική επιστολή στη διεύθυνση gasconsultation@rae.gr  ή εγγράφως, μέχρι και τις 10 Ιανουαρίου 2020.

Προς πληρέστερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων σημειώνεται ότι με βάση το ισχύον θεσμικό πλαίσιο ο Διαχειριστής έχει ήδη ολοκληρώσει ένα πρώτο κύκλο δημόσιας διαβούλευσης επί της αρχικής πρότασής του για το Σχέδιο Προγράμματος Ανάπτυξης ΕΣΦΑ 2020-2029.

Η ΡΑΕ, με την επιφύλαξη των διατάξεων της παρ. 3 του άρθρου 5 του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας (ν.2690/1999, ΦΕΚ Α’ 45), θα δημοσιοποιήσει κατάλογο των συμμετεχόντων στη διαβούλευση, καθώς και το περιεχόμενο των επιστολών που υποβλήθηκαν, με εξαίρεση την περίπτωση κατά την οποία ο αποστολέας αιτείται τη μη δημοσιοποίηση των στοιχείων του.”

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ ΔΕΤΗΠ

 

 

ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 

Φόρτωση....

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης. Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, πατήστε "Περισσότερα". Αποδοχή Περισσότερα