Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Ευχαριστήρια Επιστολή προς το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας -”Αν και μακριά από το σπίτι μας, νιώσαμε όσους βρέθηκαν καθημερινά δίπλα μας ως δικά μας παιδιά”

Ευχαριστήρια επιστολή του Σωματείου Σχολικών Κυλικείων Δυτικής Μακεδονίας.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Το ζευγάρι ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ & ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΙΤΣΑΡΗ, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς, τους γιατρούς , νοσηλευτές- νοσηλεύτριες και τραυματιοφορείς, αλλά και γενικότερα όλο το προσωπικό του ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ, αλλά  και το ΕΚΑΒ, για τον επαγγελματισμό , την ανθρωπιά και την αίσθηση καθήκοντος που επέδειξαν καθόλη την παρουσία και νοσηλεία τους εκεί. Αν και μακριά από το σπίτι μας, νιώσαμε όσους βρέθηκαν καθημερινά δίπλα μας ως δικά μας παιδιά , με την διακριτικότητα ,την ευαισθησία και την δοτικοτηκοτητα τους. Ελπίζουμε πως ένα τοσο υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό τόσο στην πόλη μας οσό και σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ ,να αξιοποιειται  και να αμείβεται ηθικά και υλικά όπως του πρέπει, πάντα.
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida