Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Πτολεμαΐδα: Με ισχυρά «αντισώματα» καταπολέμησης του covid-19 το Μποδοσάκειο – Mε νέο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό

Πτολεμαΐδα: Με ισχυρά «αντισώματα» καταπολέμησης του covid-19 το Μποδοσάκειο

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Με ισχυρά «αντισώματα» απέναντι στον Κορονοϊό θωρακίζεται τη  νέαχρονιά  το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας  αφού  προστίθεται νέος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός  για την καταπολέμηση του covid-19 ενώ σύντομα θα αποκτήσει μηχανήματα αναλύσεων για τα κρούσματα, λοιμωδών νόσων. Τα παραπάνω δήλωσε ο  Διοικητής του Νοσοκομείου της Πτολεμαΐδας Σταύρο Παπασωτηρίου, μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης,  υπογραμμίζοντας ακόμα ότι σύντομα θα εγκατασταθούν μηχανήματα απιονισμού του αέρα, ενώ επιπρόσθετα κονδύλια, θα δοθούν με σκοπό  την ανάπτυξη πρωτίστως της Ιατρικής έρευνας για τον Κορονοϊό όσο και για λοιπά  θέματα ιατρικού ενδιαφέροντος. Ο κ. Παπασωτηρίου τόνισε με έμφαση ότι το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο κατέχει την πρώτη θέση στην απορρόφηση προγραμμάτων αφενός για  την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών Υγείας και αφετέρου  για  την αναβάθμιση των υποδομών του.

Στις θετικές αυτές εξελίξεις  αναφέρθηκε κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη της Π Ε  Γρηγόρη Τσιούμαρη, εγκαινιάζοντας το έργο της τοποθέτησης στεγάστρου στην ειδική, ξεχωριστή, είσοδο της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού για τη θεραπεία των Νεφροπαθών της περιοχής μετά τη λειτουργία του ειδικού ανελκυστήραγια την ασφαλή μετακίνηση τους στη ΜΤΝ. Επίσης ανακοινώθηκε ότι σύντομα, στην είσοδο της πόλης από Κοζάνη(παλαιές αποθήκες της πρώην ΕΑΣ Εορδαίας) θα λειτουργήσει ξεχωριστή δομή του ΕΟΔΥ όπου θα προσέρχονται οι κάτοικοι της περιοχής για την διενέργεια των rapid- tests, με σκοπό να αποσυμφορηθεί η κίνηση στο  Νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας. Αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στις κλινικές COV ID-19 ο κ. Παπασωτηρίου σημείωσε ότι o αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται εκεί υπερβαίνει τους 40 ενώ κατειλημμένες είναι και οι έξι κλίνες της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου της Πτολεμαΐδας δεν παρέλειψε να  αναφερθεί στο βάρος που σήκωσε όλο  το διάστημα της πανδημίας το Νοσοκομείο και κυρίως από τον Οκτώβριο που το δεύτερο κύμα της πανδημίας έπληξε και πάλι την Π.Ε Κοζάνης και στάθηκε στην συνεργασία και το φιλότιμο όλων των εργαζομένων που ανταποκρίθηκαν επάξια στην νοσηλεία σημαντικού αριθμού νοσηλευόμενων.

Δέσποινα Αμαραντίδου

2 Απαντήσεις

  1. εκείνο το “τεράστιο” έργο της εξ βαφής Γρηγόρη πότε θα γίνει ?

    το άλλο τεράστιο έργο του φωτισμού του δρόμου Γιώργο ??

    για την Κοζάνη σε dt η νέα πτέρυγα ενώ δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι της 2ης Πανεπιστημιούπολης στο βραχότοπο της ΖΕΠ.

    ΆΡΑΓΕ μια ενημέρωση της κατανομής των κονδυλίων μεταξύ των πόλεων τι θα δείξει???

  2. Εύγε στον Διοικητή και το Δ.Σ. του “ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ” Νοσοκομείου για ΟΛΗ την ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
    Εύγε σε όλους τους συντελεστές για την αναβάθμιση του “ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ” σε ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ !!! ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ!!!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Anagnostis Ptolemaida
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida