Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Μποδοσάκειο νοσοκομείο: Εγκατάσταση δώδεκα νέων πολυθρόνων αιμοκάθαρσης, εννέα νέων υπερσύγχρονων μηχανημάτων αιμοκάθαρσης καθώς επέκταση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο» ευχαριστεί δημόσια το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης για την ευγενική προσφορά των δεκαπέντε (15) δωροεπιταγών αξίας 50 ευρώ έκαστη, στα παιδιά που νοσηλεύονται στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου κατά την περίοδο των εορτών. Οι πράξεις αυτές αναδεικνύουν το βαθύ νόημα της Ανθρωπιάς, της Αλληλεγγύης και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ»

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο» και η Διευθύντρια του Νεφρολογικού τμήματος, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσουν στους πολίτες της Εορδαίας την ολοκλήρωση διαγωνισμού για την εγκατάσταση δώδεκα (12) νέων πολυθρόνων αιμοκάθαρσης, εννέα (9) νέων υπερσύγχρονων μηχανημάτων αιμοκάθαρσης καθώς και την επέκταση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού και συστήματος νερού με τη δυνατότητα εξυπηρέτησης επιπλέον οχτώ (8) θέσεων αιμοκαθαιρόμενων ασθενών ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις του σήμερα.
Σας γνωρίζουμε επίσης ότι από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας εγκρίθηκε η προμήθεια στεγάστρου για την ανεξάρτητη είσοδο της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού.
Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν έμπρακτα την συνεχή προσπάθεια που καταβάλλεται για την ενίσχυση των δομών με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ
ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ»

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida