15.1 C
Πτολεμαΐδα
24 Νοεμβρίου 2020Πτολεμαΐδα: Μποδοσάκειο Νοσοκομείο - Κύριε Δήμαρχε: “Συγκαλέστε άμεσα Δημοτικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα την Ογκολογική”
ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδος S.O.S.  (Μποδοσάκειο, “είναι το παρατσούκλι του”)  Προσοχή στήνεται μηχανή (Κομπίνα)

Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδος S.O.S.  (Μποδοσάκειο, “είναι το παρατσούκλι του”)

Προσοχή στήνεται μηχανή (Κομπίνα)

Ο επί ματαίω γηράσας

Πολιτίδης Χρήστος

 

Ξέρετε στους τελευταίους 10 μήνες έχω αναρτήσει περί τα 10 άρθρα με επίκεντρο το Νοσοκομείο Πτολεμαϊδος και τις διαρκείς προσπάθειες των Tοπαρχών της Πόλεως Κοζάνης να ελέγξουν την υγεία της περιφέρειας (θυμίζει την ταινία “κάποτε στην Αμερική”) και να την τοποθετήσουν εντός της Πόλεως τους.

Ο πρώτος κανονιοβολισμός ο οποίος παρ’ ολίγον να γκρεμίσει το Μποδοσάκειο ερίφθη από τον κύριο Κουκουλόπουλο, που εμείς οι ανόητοι ψηφίσαμε και εκλέξαμε ( τα έχω γράψει επανειλημμένα πολύ αναλυτικά).

Υπάρχει ένας κατ’ ιδέαν αλυτρωτισμός, έκδηλος εμφανής και απίστευτα επιθετικός από ένα κατεστημένο και μια μεγάλη ιδέα που εχουν σοβινιστικοί κύκλοι εντός της Πόλεως αυτής.

Πάντοτε και ενόσω υπήρχε η Νομαρχία η Πόλις αυτή λειτουργούσε επιθετικά απέναντι στην Πτολεμαΐδα (τάλεγε ο εξαίρετος κύριος Βουνοτρυπίδης Σωκράτης, διαρκώς σε άρθρα του, τον θεωρούσαν τα κομματικά λαμόγια γραφικό), όμως από τότε που φτιάχτηκε η Περιφέρεια αυτή η επιθετικότης διαχέεται εις όλο το σώμα της (Περιφέρειας).

Προσοχή φίλοι μου, η κομπίνα είναι καλά στημένη.

Τα συνεχή δημοσιεύματα διαμορφώνουν κλίμα, μετά έρχεται η “διεκδίκησις των κεκτημένων” και μετέπειτα διαμορφώνεται το Status quo (υφιστάμενη κατάστασις).

Σ’ αυτή την κατάσταση δρώντα υποκείμενα είναι και βουλευταί, πρωταγωνιστής όμως είναι ο Περιφερειάρχης κύριος Κασαπίδης, διά τον οποίον 50 δημοσιεύσεις κάναμε στο eordaialive κατηγορώντας τον ευθέως για προνομιακή μεταχείριση της Κοζάνης έναντι της υπολοίπου περιφέρειας, δεν απήντησε ποτέ.

Είναι γνωστή η ιστορία με τον Μοριακό Αναλυτή δεν πήγε στο Νοσοκομείο Αναφοράς (που είναι το Μποδοσάκειο) και κατέληξε στο Μαμάτσειο.

Ασφαλώς συμμετέχει και ο Κύριος Τζιούμαρης σ΄αυτό τον τραγέλαφο (Σιωπηλή κΚεχαριτωμένη Παρθένος), ο οποίος και ονειρεύεται ανάβασιν στα βουλευτικά έδρανα, οι εκλογές θα ξαναέρθουν αγαπητέ κύριε Πρόεδρε του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ξέρετε έχουμε 5 Γενικά Νοσοκομεία εις την Περιφέρειαν.

Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης

Γενικό Νοσοκομείο  Πτολεμαΐδος.

Γενικό Νοσοκομείο  Γρεβενών.

Γενικό Νοσοκομείο Φλωρίνης.

Γενικό Νοσομομείο Καστοριάς.

Ας φτιάξουμε άλλα 4, η καλύτερα ακόμη 24.

Είναι αηδής αυτή η κατάστασις.

Τα Νοσοκομεία υπολειτουργούν, δεν έχουν προσωπικό, το 2016 η Χειρουργική στο Μποδοσάκειο ήταν πλημμύρα στο νερό, όλος ο μακρύς διάδρομος, από ψηλά έπεφτε νερό από διαρροή επάνω σε μια μπρίζα, η μπρίζα έβγαζε σπινθηρισμούς και καπνό και μέσα στου θαλάμους ευρίσκοντο ασθενείς χειρουργημένοι, η κατάστασις αυτή κράτησε από της 5 το απόγευμα έως 9-10 το βράδυ, το τεχνικό προσωπικό είχε μειωθεί και αυτό με τις μνημονιακές παρεμβάσεις , όποιος τα αμφισβητήσει αυτά ας έρθει να του εξηγήσω….

Ξέρετε οφείλουμε να αναγνωρίσουμε στον απερχόμενο Δήμαρχο κύριο Ζαμανίδη  ότι ήτο απίστευτα ενεργός σ’ αυτό το θέμα, όπου βρισκόταν έβαζε ευθαρσώς και με παρρησίαν το ζήτημα απαγκίστρωσης του Μποδοσάκειου από το Μαμάτσειο (μας χώριζαν πολλά, αλλά αυτό πρέπει να του αναγνωριστεί).

 

Δεν ήταν σαν την κοιμισμένη Πάρις ( την προηγούμενη, αυτό είναι κλεμμένο από τον Ντόναλντ).

Κύριε Καραβασίλη , Εύγε για την διαφανή στάση σας  και την τοποθέτηση σας, όμως πρέπει να ξυπνήσετε τον πολιτικό ομόκλινο σας και Δήμαρχον της Πόλεως… Ο οποίος έχει περιπέσει εις Βαθύν ύπνο.

Υ.Γ.

Αγαπητοί φίλοι, Συντεταγμένο Υγειονομικό χάρτη χρειαζόμαστε, με αποκεντρωμένες υπηρεσίες υγείας, με ενδυναμωμένες κλινικές και τμήματα και όχι κουτοπόνηρους πολιτευτές.

Πτολεμαΐς 19/Νοεμβρίου/ 2020

Μήνα Παμπόνηρου.

 

 

 

 Κάνε το σχόλιο σου στο eordaialive.com

* Χρησιμοποιώντας αυτό το έντυπο συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 6981893715, στο facebook , μέσω email στο info@eordaialive.com.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης. Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, πατήστε "Περισσότερα". Αποδοχή Περισσότερα

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
Περισσότερες από 6.500αιτήσεις υποβλήθηκαν μέσα σε 24 ώρες από την…