Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Προσλήψεις μόνιμων γιατρών στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο μέχρι τις αρχές του 2021

Προσλήψεις μόνιμων γιατρών στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο μέχρι τις αρχές του 2021

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Εννέα  (9) μόνιμοι   γιατροί,  διαφόρων ειδικοτήτων , θα προσληφθούν συνολικά στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο  Πτολεμαϊδας, μέχρι και το πρώτο δίμηνο  του 2021, σύμφωνα με τον  Διοικητή  του Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας, Σταύρο Παπασωτηρίου.

eordaialive

Με  αφορμή  την ανάληψη των καθηκόντων της Επιμελήτριας Β’  στην μονάδα τεχνητού νεφρού,  Μαρίας  Σκουλαροπούλου, ο Διοικητής  του  Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας, σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Κοζάνης,   δήλωσε  ότι «πρόκειται  για προσλήψεις πνευμονολόγου, οφθαλμίατρου, ορθοπεδικού, καρδιολόγου,  Διευθυντή  στην Μ.Ε.Θ και γυναικολόγου  και  από μία άλλη  προκήρυξη που είναι σε εξέλιξη,  θα προστεθούν επίσης δύο μόνιμοι γιατροί στην καρδιολογική και την παθολογική κλινική».

eordaialive

Ο κ. Παπασωτηρίου επεσήμανε  ότι «η στελέχωση  του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας με μόνιμους γιατρούς, αποτελεί  το μεγαλύτερο στοίχημα της  Διοίκησης, ενώ με την τροποποίηση του οργανισμού , στον σχεδιασμό του Νοσοκομείου  συμπεριλαμβάνεται  η  ενίσχυση του ογκολογικού τμήματος, καθώς και άλλων τμημάτων και κλινικών».

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Αντώνης Μαυρίδης

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida