Ο οίκος Valentino επανέφερε στο προσκήνιο το Levi’s 517

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Η Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς μετά από δέκα συνεχόμενα χρόνια στο Παρίσι, ο Piccioli αποφάσισε να μεταφέρει το show του Valentino στο Μιλάνο, θέλοντας να δείξει με αυτό τον τρόπο την υποστήριξη του στην πατρίδα του, η οποία έχει πληγεί πολύ από την πανδημία του κορονοϊού. Το show του Valentino έλαβε χώρα την Κυριακή και ο Pierpaolo Piccioli παρουσίασε την συλλογή του Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021. Στην συλλογή ξεχώρισαν αναμφισβήτητα τα τζιν παντελόνια, για τα οποία ο πρωτοπόρος σχεδιαστής συνεργάστηκε με την Levi’s. Το σχέδιο πάνω στο οποίο δούλεψε ο Piccioli ήταν το 517 boot cut jean, το οποίο είναι κατασκευασμένο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες, διαθέτει ένα φαρδύτερο κόψιμο στο κάτω μέρος του ποδιού για να χωρούν από μέσα τα όλοι οι τύποι υποδημάτων και μια custom ταμπελίτσα με τις επωνυμίες της Levi’s και του Valentino. Για την ιστορία, το Levi’s 517 πρωτοπαρουσιάστηκε από την αμερικανική μάρκα το 1969, μια χρονιά γεμάτη ορόσημα που είναι δύσκολο ακόμα και σήμερα δύσκολο να ξεπεραστούν, καθώς ο Νιλ Άρμστρονγκ γίνεται ο πρώτος άνθρωπος που πατά στη Σελήνη, πραγματοποιήθηκε η αντιπολεμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του πολέμου του Βιετνάμ και φυσικά έλαβε χώρα το Woodstock, το οποίο έμελλε να αλλάξει την ιστορία της παγκόσμιας μουσικής. Χάρη στην συνεχή στήριξη και τις επιτυχημένες συνεργασίες της Levi’s όπως αυτή με τον οίκο Valentino , να είστε σίγουροι ότι οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να φοράνε τo τζιν με την κόκκινη ταμπελίτσα για πολλά χρόνια ακόμα.

Η Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς μετά από δέκα συνεχόμενα χρόνια στο Παρίσι, ο Piccioli αποφάσισε να μεταφέρει το show του Valentino στο Μιλάνο, θέλοντας να δείξει με αυτό τον τρόπο την υποστήριξη του στην πατρίδα του, η οποία έχει πληγεί πολύ από την πανδημία του κορονοϊού.

Το show του Valentino έλαβε χώρα την Κυριακή και ο Pierpaolo Piccioli παρουσίασε την συλλογή του Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021. Στην συλλογή ξεχώρισαν αναμφισβήτητα τα τζιν παντελόνια, για τα οποία ο πρωτοπόρος σχεδιαστής συνεργάστηκε με την Levi’s.

Το σχέδιο πάνω στο οποίο δούλεψε ο Piccioli ήταν το 517 boot cut jean, το οποίο είναι κατασκευασμένο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες, διαθέτει ένα φαρδύτερο κόψιμο στο κάτω μέρος του ποδιού για να χωρούν από μέσα τα όλοι οι τύποι υποδημάτων και μια custom ταμπελίτσα με τις επωνυμίες της Levi’s και του Valentino.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ο οίκος Valentino επανέφερε στο προσκήνιο το Levi’s 517

Για την ιστορία, το Levi’s 517 πρωτοπαρουσιάστηκε από την αμερικανική μάρκα το 1969, μια χρονιά γεμάτη ορόσημα που είναι δύσκολο ακόμα και σήμερα δύσκολο να ξεπεραστούν, καθώς ο Νιλ Άρμστρονγκ γίνεται ο πρώτος άνθρωπος που πατά στη Σελήνη, πραγματοποιήθηκε η αντιπολεμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του πολέμου του Βιετνάμ και φυσικά έλαβε χώρα το Woodstock, το οποίο έμελλε να αλλάξει την ιστορία της παγκόσμιας μουσικής.

Χάρη στην συνεχή στήριξη και τις επιτυχημένες συνεργασίες της Levi’s όπως αυτή με τον οίκο Valentino , να είστε σίγουροι ότι οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να φοράνε τo τζιν με την κόκκινη ταμπελίτσα για πολλά χρόνια ακόμα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!