17 Φεβρουαρίου 2020
Αρχική Home ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης, στοχεύοντας στη δημιουργική απασχόληση μέσω της μουσικής έκφρασης ξεκινά τη λειτουργία δύο νέων τμημάτων:

1) Νεανικό Σύνολο κρουστών (για παιδιά ηλικίας 10-15 χρονών).

Το σύνολο απευθύνεται σε μαθητές του ωδείου αλλά και σε παιδιά που δεν φοιτούν στο ωδείο,  χωρίς γνώσεις μουσικής. Το μάθημα είναι ομαδικό. Σκοπός η γνωριμία με τα κρουστά όργανα (παραδοσιακά, latin, Αφρικάνικα κτλ.), η εκμάθηση ρυθμών από όλο τον κόσμο, οι αυτοσχεδιασμοί κλπ .

2)Τμήμα ιστορίας της μουσικής για ενήλικες.

Ένα ομαδικό μάθημα που απευθύνεται σε ενήλικες μουσικόφιλους που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους γύρω από την ιστορία της μουσικής. Περιλαμβάνει ιστορικά στοιχεία από την γέννηση της μουσικής μέχρι σήμερα, είδη της μουσικής, τάσεις, αναλύσεις έργων, οργανογνωσία, τοπική μουσική ιστορία , ακροάσεις έργων. Ένα πολύ ενδιαφέρον μάθημα ανοιχτό σε όλους. Δεν προαπαιτούνται γνώσεις μουσικής.

Πληροφορίες καθημερινά στη Γραμματεία του Ωδείου από τις 3.00μ.μ. –9.00μ.μ., τηλ. 2461034932.

Φόρτωση....

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης. Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, πατήστε "Περισσότερα". Αποδοχή Περισσότερα