ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Πού θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από αύριο – Αναλυτική λίστα

Κορονοϊός: Πού θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από αύριο - Αναλυτική λίστα

Υποχρεωτική θα είναι από αύριο η χρήση προστατευτικής μάσκας σε συγκεκριμένους χώρους, όπως ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα, έπειτα από την αύξηση που καταγράφηκε στα εγχώρια κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατόπιν σχετικής εισήγησης των ειδικών, αποφασίστηκε η γενική χρήση μάσκας σε καταστήματα λιανικής και τροφίμων, υπηρεσίες (ΔΕΚΟ, τράπεζες), κομμωτήρια & κέντρα αισθητικής. Η μάσκα εξακολουθεί να είναι υποχρεωτική στα ΜΜΜ, μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ, σε ταξί και σε επαγγελματικής χρήσης οχήματα για οδηγό και επιβάτες, στα σούπερ μάρκετ για εργαζόμενους και καταναλωτές, στα ασανσέρ, τα νοσοκομεία και τα ιατρικά κέντρα.

Στον επίσημο λογαριασμό της κυβέρνησης στο twitter δημοσιεύτηκε σχετικός πίνακας όπου αναφέρεται αναλυτικά το πού θα είναι από αύριο υποχρεωτική η χρήση μάσκας και πού θα υπάρχει η σύσταση για τη χρήση της.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσε σήμερα ο Νίκος Χαρδαλιάς, μέχρι τις 26 Ιουλίου τα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας είναι 4.193 ενώ τα ενεργά ανέρχονται σε 429.

Κορονοϊός: Πού θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από αύριο - Αναλυτική λίστα 2Related posts

Μετρά τις πληγές της η Χαλκιδική – Μάχη για την αποκατάσταση των ζημιών

Lazaros

Έφυγε από τη ζωή ο Κάρολος Φιξ της γνωστής οικογένειας ζυθοποΐας

Lazaros

Black Friday: Skroutz, Leroy Merlin, πολυκαταστήματα και σούπερ μάρκετ στο ρυθμό των εκπτώσεων (λίστα)

Lazaros

H Περιφερειακή Αρχή Δυτικής Μακεδονίας έκλεισε ένα χρόνο στο «τιμόνι» της Περιφέρειας. Η δική σας άποψη είναι ότι η Περιφερειακή Αρχή Δυτικής Μακεδονίας:

Loading ... Loading ...