Πότε προτείνεται να ανοίξουν μουσεία, θερινά σινεμά, θέατρα και συναυλίες

Πότε προτείνεται να ανοίξουν μουσεία, θερινά σινεμά, θέατρα και συναυλίες

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Tο υπουργείο Πολιτισμού, αναμένεται να προτείνει χρονοδιάγραμμα επαναλειτουργίας δραστηριοτήτων σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης στην οποία θα συμμετάσχει και η Λίνα Μενδώνη. Τον τελευταίο λόγο θα έχει φυσικά η επιτροπή των λοιμωξιολόγων.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνει πρόταση για το άνοιγμα των μουσείων στις 14 Μαΐιου, την ίδια μέρα δηλαδή που ανοίγει και ο τουρισμός. Παράλληλα, η 21η Μαΐου εξετάζεται ως κατάλληλη ημέρα για το άνοιγμα των θερινών σινεμά.

Προς το τέλος του μήνα, και πιο συγκεκριμένα, στις 28 Μαΐου,  ενδεχομένως να ανοίξουν τα θέατρα και να διοργανωθούν και οι πρώτες υπαίθριες συναυλίες.

Σημειώνεται, ότι σε κάθε περίπτωση, οι όποιες πολιτιστικές δραστηριότητες επιτραπούν, θα γίνονται σε εξωτερικούς χώρους.

Ακόμη, σε ό,τι αφορά στους εργαζόμενους στους χώρους του πολιτισμού αναμένεται να ισχύουν όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού, δηλαδή χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων και διενέργεια self test.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Κέντρο Ποδηλάτου Παπαδόπουλος
Κρεοπωλείο Παπαδημητρίου Κοζάνη
Γρηγοριαδης Ζαχος Κοζάνη
Εξατμίσεις Ρουσόπουλος Κοζάνη
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Κρεοπωλείο Λουκάς Πτολεμαΐδα Εορδαία
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida