Ελάχιστοι είναι οι γονείς που έχουν πάει τα παιδιά τους στα εμβολιαστικά κέντρα: «Πάει το χαιρετίσαμε το έργο» λένε οι «ειδικοί» – Αυτά είναι τα ποσοστά

Ελάχιστοι είναι οι γονείς που έχουν πάει τα παιδιά τους στα εμβολιαστικά κέντρα: «Πάει το χαιρετίσαμε το έργο» λένε οι «ειδικοί» - Αυτά είναι τα ποσοστά

Περιεχόμενο

Ελάχιστοι είναι οι γονείς που έχουν πάει τα παιδιά τους στα εμβολιαστικά κέντρα: «Πάει το χαιρετίσαμε το έργο» λένε οι «ειδικοί» – Αυτά είναι τα ποσοστά

 

 

Ελάχιστοι είναι οι γονείς που έχουν πάει τα παιδιά τους στα εμβολιαστικά κέντρα, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα στα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο παιδίατρος, Σπύρος Μαζάνης. 

«Το 17% των παιδιών 5 έως 11 ετών σε σύνολο 700.000 παιδιών», είπε ο Σ.Μαζάνης «παγωμένος» και συνέχισε λέγοντας ότι «από 12 έως 14 ετών έχει εμβολιαστεί το 35% και από 14 έως 17 ετών περίπου το 47%». 

Φυσικά τα ποσοστά που έδωσε σε καμία περίπτωση δεν ήταν αυτά που θα περίμεναν οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι είπαν με τόνους απογοήτευσης «πάει το χαιρετήσαμε το έργο», «ε, από ότι φαίνεται».

Μπορεί οι περισσότεροι ενήλικες να έχουν πλέον ενδώσει στην πίεση και τον εκβιασμό, όμως οι Έλληνες γονείς δεν φαίνεται να είναι διαθέσιμοι να «τζογάρουν» τις ζωές των παιδιών τους.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !