Κορoνοϊός: Προς παράταση τα μέτρα – Συνεδριάζουν σήμερα οι ειδικοί

Κορoνοϊός: Προς παράταση τα μέτρα – Συνεδριάζουν σήμερα οι ειδικοί

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Κορoνοϊός: Προς παράταση τα μέτρα – Συνεδριάζουν σήμερα οι ειδικοί

Ο προβληματισμός για τα σχολεία

Παράταση φαίνεται να παίρνουν τα μέτρα που έχουν επιβληθεί στην σκιά της μετάλλαξης Όμικρον, αφού η Επιτροπή που συνεδριάζει σήμερα δε φαίνεται να επιθυμεί τη χαλάρωσή τους.

Για τουλάχιστον μια εβδομάδα δεν πρόκειται να επιστρέψει ξανά η μουσική στην εστίαση ή η αύξηση των θεατών στα γήπεδα, τονίζουν κυβερνητικές πηγές.

Αυτό μάλιστα που λέγεται με έμφαση είναι ότι το τελευταίο μέτρο που θα αρθεί είναι η υποχρεωτική χρήση μάσκας παντού, καθώς θεωρείται από τα βασικά όπλα κατά της διασποράς της μετάλλαξης Όμικρον.

Με μεγάλη προσοχή κυβέρνηση και ειδικοί παρακολουθούν την κατάσταση στα σχολεία που μπαίνουν στην τρίτη ημέρα επαναλειτουργίας και ήδη έχουν καταγράψει συνολικά 25.235 κρούσματα.

Τονίζουν βέβαια, ότι αν δεν υπήρχε ο συστηματικός έλεγχος μέσω των τεστ αυτά τα χιλιάδες κρούσματα δεν θα είχαν εντοπιστεί και έτσι η διασπορά θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida