Επιστρέφουν τα SMS για τις μετακινήσεις; – Η απάντηση Πλεύρη

Επιστρέφουν τα SMS για τις μετακινήσεις; – Η απάντηση Πλεύρη

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Επιστρέφουν τα SMS για τις μετακινήσεις; – Η απάντηση Πλεύρη

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης ανακοίνωσε τα νέα μέτρα που θα ισχύσουν από αύριο, 24 Δεκεμβρίου, και ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το ενδεχόμενο να επαναφέρει η κυβέρνηση το μέτρο των SMS στο 13033 για τις μετακινήσεις.

“Δεν υπάρχει συζήτησή ούτε εισήγηση που να σχετίζεται με sms”, απάντησε.

Και συνέχισε λέγοντας ότι ” τα όποια μέτρα παρθούν- που θα είναι περιοριστικά- δεν θα παραπέμπουν ούτε σε ειδικό ούτε σε γενικό lockdown. Θα αφορούν κυρίως στη διασκέδαση και τους χώρους της συνάθροισης, της ψυχαγωγίας”.

Για τα σχολείαΠαράλληλα, ξεκαθάρισε ότι τα όποια περιοριστικά μέτρα ληφθούν δεν θα αφορούν στα σχολεία. Όπως είπε τα μέτρα “δεν θα αφορούν- τουλάχιστον αυτή είναι η επιθυμία της κυβέρνησης- τα σχολεία. Τα σχολεία θα ανοίξουν κανονικά. Από εκεί και πέρα, εάν χρειαστεί, μπορεί να επικαιροποιηθεί το πρωτόκολλο βάσει των οποίων λειτουργούν”.

“Τα μέτρα που εξετάζονται αυτή τη στιγμή αφορούν στο σκέλος της ψυχαγωγίας, της διασκέδασης και τηλεργασίας. Από εκεί και πέρα επειδή είναι μια δυναμική κατάσταση και την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε τις εισηγήσεις της Επιτροπής που είναι σε αυτή την κατεύθυνση που σας λέω τώρα από τη χθεσινή τους συνεδρίαση, θα επικαιροποιήσουμε τα δεδομένα τα οποία θα έχουμε με την εξάπλωση της μετάλλαξης στη χώρα μας “, ανέφερε

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida