Επικαιρότητα

Καβάλα: Λουόμενοι χόρεψαν ζεϊμπέκικο μέσα στη θάλασσα στη συναυλία του Μακεδόνα – ΒΙΝΤΕΟ

Καβάλα: Λουόμενοι χόρεψαν ζεϊμπέκικο μέσα στη θάλασσα στη συναυλία του Μακεδόνα

Το βράδυ του Σαββάτου, ο Κώστας Μακεδόνας εμφανίστηκε σε δημοφιλές μαγαζί της Καβάλας σε μια διαφορετική συναυλία υπό τη «σκιά» των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Σύμφωνα με το seleo.gr, το μαγαζί, το οποίο βρίσκεται «επάνω» στην παραλία της Ραψάνης, γέμισε, με το προσωπικό να είναι ιδιαίτερα σχολαστικό στην τήρηση των μέτρων που επιτρέπουν μόνο καθήμενους αλλά και τις απαραίτητες αποστάσεις. Μάλιστα το πρόγραμμα του Κώστα Μακεδόνα με τη συμμετοχή της τραγουδίστριας Γιάννας Φαφαλιού, ξεκίνησε λίγο πριν τις 21:00 και ολοκληρώθηκε πριν τα μεσάνυχτα, προκειμένου όλοι οι καλεσμένοι να αποχωρήσουν από τον χώρο, όπως ακριβώς προβλέπεται από τα νέα μέτρα.

Λόγω των περιορισμών, οι παρευρισκόμενοι δεν είχαν τη δυνατότητα να το διασκεδάσουν όπως θα ήθελαν και όποτε κάποιος επιχειρούσε να σηκωθεί για να χορέψει, οι σερβιτόροι φρόντιζαν να τον επαναφέρουν στην τάξη.

Ωστόσο, τα μέτρα και οι περιορισμοί δεν ίσχυαν για τους λουόμενους που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στην παραλία της Ραψάνης για βραδινό μπάνιο.

Σε βίντεο που έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες, λουόμενοι απολαμβάνουν τη συναυλία του Κώστα Μακεδόνα και χορεύουν ζεϊμπέκικο μέσα στη θάλασσα.

Δείτε το βίντεο:

 

 Related posts

Ξεκινά την επόμενη εβδομάδα το Εξοικονομώ-γέφυρα με πάνω από 6.000 δικαιούχους

Lazaros

Πτολεμαΐδα : Ευχαριστήρια επιστολή για την «Ημέρα Εθελοντισμού Ανδρόνικος 2018»

Lazaros

Όλες οι αλλαγές στο νέο «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον»

Lazaros

H Περιφερειακή Αρχή Δυτικής Μακεδονίας έκλεισε ένα χρόνο στο «τιμόνι» της Περιφέρειας. Η δική σας άποψη είναι ότι η Περιφερειακή Αρχή Δυτικής Μακεδονίας:

Loading ... Loading ...