25 Μαΐου 2020
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Η Πτολεμαΐδα υποδέχεται μία εκδήλωση υψηλής γαστρονομίας με κοινωνικό χαρακτήρα!

Τρεις άνθρωποι από το χώρο της γαστρονομίας ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία άκρως δημιουργική συνάντηση με σκοπό να καταπλήξουν ευχάριστα τους καλεσμένους τους. Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 21:00 στο εστιατόριο Reggia στην πόλη της Πτολεμαΐδας θα πραγματοποιηθεί μία βραδιά υψηλής γαστρονομίας με δημιουργίες του Μιχάλη Καλαβρινού.

Ο Γιάννης Μάνης ιδιοκτήτης της εταιρίας SYSTASI με την πολυετή εμπειρία του στην εμπορία οίνων έρχεται να συμπληρώσει τα πιάτα του Μιχάλη Καλαβρινού με σκοπό το τέλειο γευστικό ταξίδι.

Ο Άγγελος Κεχαγιάς, ιδιοκτήτης του εστιατορίου Reggia , ο οποίος μας έχει ξαφνιάσει ευχάριστα όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο της εστίασης, δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τέτοιο γεγονός. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο σύλλογο παιδιών ΑμεΑ Εορδαίας.

 

Φόρτωση....

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης. Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, πατήστε "Περισσότερα". Αποδοχή Περισσότερα