22 C
Πτολεμαΐδα
29 Σεπτεμβρίου 2020Η παράνοια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η παράνοια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Πρωτόγνωρο φαινόμενο αυτό των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην ζωή μας, εισέβαλε μάλλον με εξαιρετικά βίαιο τρόπο, σε μια κοινωνία παρορμητική, ιδιαίτερη, υπερβολική σε μεγάλο βαθμό, με έντονα ψυχωτικά χαρακτηριστικά αρχαιοπληξίας.

Όλα πραγματώνονται μέσα στην δικτυακό γίγνεσθαι, αέναος θεατρικός χώρος “αμέγεθος και απέθαντος ως σύμπαν”, χωρά όλα τα δρώμενα, όλους τους ρόλους, ανασύρει τις απωθήσεις από το σκοτεινό υποσυνείδητο και τις επαναφέρει, λυτρώνει την ψυχή, εξανεμίζει τους εφιάλτες, ψυχανεμίζει τις προσδοκίες  όποιες και νάνε αυτές, σε όλες τις κατευθύνσεις.

Λύπες, χαρές, σεξουαλικές παρακρούσεις, μεταμφιέσεις, εκδικητικές επιθέσεις, πολιτικοί οργασμοί, επαναστάσεις, Αδωνιάδες, αντιπαραθέσεις, κηδείες, μασκοφόροι ζορό, γάμοι, μακεδονομάχοι πειρουνοφόροι, μακεδονοκλάστες, εθνομάρτυρες κρεβατοκάμαρας, τσεμπεροφόρες, εξορκιστές, συνομωσιολόγοι, θαυματοποιοί, προσφυγοδιώκες, αγιαστές, σωτήρες, Άγιοι γέροντες , προφήτες, ρασοφόροι, δήμαρχοι, παστίτσιοι, ανόητοι σαπιοκοιλιάδες με περικεφαλαίες.

Εγκολπώνεται στα δρώμενα του διαδικτύου όλο το σύμπαν.

Όλοι κατέχουν την απόλυτη, ολοκληρωτική αλήθεια, θυμωμένοι, δηκτικοί, έτοιμοι να πέσουν στην δικτυακή φωτιά για τα πιστεύω τους και να πεθάνουν δικτυακά για αυτά, να εξοντώσουν τους ένθεν κακείθεν που υπονομεύουν την ζωή και τις υποδομές του έθνους.

Οργανώνουν επετηρίδες μίσους, εικονικά συμπόσια, καταμετρούν τα liκe τους, κατά τοιούτον τρόπο που αν είναι πολλά σε αριθμό, ανορθώνουν το μεγεθός τους,  κατακαίνε τους αντιπάλους τους, απόλυτοι και επικριτικοί σε όσους τολμούν να εκστομίσουν την θεωρία του ορθού λόγου.

Η μορφή της παράκρουσης ενσαρκώνεται σε ασύντακτα κείμενα με κακοποιημένη γραμματική,  δημιουργία λεηλατημένων προτάσεων με λατινικά γράμματα.

Το 2015 έκανε λόγο για «Τις λεγεώνες των ηλιθίων» ο ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΕΚΟ αναφερόμενος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Έδωσαν δικαίωμα λόγο σε λόχους ηλιθίων οι οποίοι προηγουμένως δεν μιλούσαν παρά σε μπαρ, μετά από ένα ποτήρι κρασί. Τότε δεν έκαναν κακό στους υπόλοιπους. Εκεί κάποιος τους έκοβε την κουβέντα ενώ τώρα έχουν το ίδιο δικαίωμα να μιλούν όσο και ένα βραβείο Νόμπελ».

Λεγεώνες κυβερνοηλιθίων……

Η επιδημία με τον  νεόδμητο ή τον μεταλλαγμένο ή τον ενυπάρχοντα ιό κατέδειξε όλη αυτή την σχιζοφρένεια.

Αυτή η δικτυακή πανδημία σαν τον ιό ήρθε για να μείνει, τα βακτήρια  προϋπάρχουν του ανθρώπου κυριαρχούσαν και θα κυριαρχούν επί του πλανήτη γη, μέχρι το τέλος του.

Ως διαπιστευμένος κήνσωρ  νομίζω το ίδιο και η δικτυακή πανδημία που αντιγράφει με αξιέπαινο τρόπο τον ιό.

Ανέκραξε ο Πολιτίδης Χρήστος

Τον μήνα Μάρτιο, χρόνου κακού και παμπόνηρου ήτοι 2020
 Φόρτωση....

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης. Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, πατήστε "Περισσότερα". Αποδοχή Περισσότερα

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
Ανεύθυνη δήλωση του κατά τα άλλα εξαφανισμένου από το πρόβλημα του covid19 Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Κασαπίδη στο mega στις 25/3/2020. Στη συνέντευξή του δήλωσε πως υπεύθυνος για τη διασπορά του ιού στη Δυτική Μακεδονία ήταν ο αποθανών εργαζόμενος του…

Ενεμφανίσθη ο Δήμαρχος, ο κύριος Πλακεντάς! Εκπληκτικό!!

1. Ο κύριος Πλακεντάς στο τιμόνι του Δήμου Εορδαίας

Loading ... Loading ...

2. Πώς κρίνετε το επιτελείο συνεργατών του Δημάρχου κυρίου Πλακεντά

Loading ... Loading ...

3. Σε ποια ηλικιακή κατηγορία ανήκετε

Loading ... Loading ...

Eordaialive στην καρδία της Κοινωνίας!