Σε απελπιστική κατάσταση βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στα Γρεβενά (φωτό)

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Σε απελπιστική κατάσταση βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στα Γρεβενά (φωτό)

Σε απελπιστική κατάσταση βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στα Γρεβενά (φωτό)

Σε απελπιστική κατάσταση βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στα Γρεβενά. Πέρα από την ερημοποίηση που έχει επέλθει με μόνο 30 πρωτοετείς φοιτητές να παρακολουθούν τα μαθήματα δια ζώσης και στα 2 Τμήματα, τα 2 κτίρια μπάζουν εδώ και 6 χρόνια νερά από την κατεστραμμένη σκεπή με αποτέλεσμα να έχουν καταστραφεί σχεδόν 2 αμφιθέατρα και τα κτίρια να γεμίζουν λίμνες υδάτων κάθε φορά που βρέχει. Στο ισόγειο του κτιρίου Β’ όπου γίνονται τα μαθήματα, έχει υποστεί ζημιές η τοιχοποιία και έξω από τα εργαστήρια τρέχουν νερά. Να σημειωθεί ότι τα 2 κτίρια παραδόθηκαν το 2012 με κόστος 17 εκ. ευρώ και από το 2014 άρχισαν τα προβλήματα με τη στέγη. Μόλις πριν 2 μήνες άρχισαν οι εργασίες στεγανοποίησης και αποκατάστασης της στέγης. Αδιάψευστος μάρτυρας οι φωτογραφίες από το χώρο. Πρέπει να επιληφθούν άμεσα οι αρμόδιοι (Πρύτανης, Βουλευτής Γρεβενών, Υπουργός Παιδείας) ώστε να αποκατασταθούν όσο το δυνατό γρηγορότερα οι ζημιές.

Ρεπορτάζ: Κώστας Μάρκου

Φωτογραφίες: Γιώργος Βλαχόπουλος

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

e-grevena.com

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Σε απελπιστική κατάσταση βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στα Γρεβενά (φωτό)Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Σε απελπιστική κατάσταση βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στα Γρεβενά (φωτό)Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Σε απελπιστική κατάσταση βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στα Γρεβενά (φωτό)Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Σε απελπιστική κατάσταση βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στα Γρεβενά (φωτό)Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Σε απελπιστική κατάσταση βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στα Γρεβενά (φωτό)Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Σε απελπιστική κατάσταση βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στα Γρεβενά (φωτό)Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Σε απελπιστική κατάσταση βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στα Γρεβενά (φωτό)Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Σε απελπιστική κατάσταση βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στα Γρεβενά (φωτό)Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Σε απελπιστική κατάσταση βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στα Γρεβενά (φωτό)Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Σε απελπιστική κατάσταση βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στα Γρεβενά (φωτό)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!