29 Φεβρουαρίου 2020
Επικαιρότητα

Γρεβενά: Πάλεψαν με αγριογούρουνο και κατάφεραν να το… αιχμαλωτίσουν

Ο κτηνοτρόφος είδε τον χάρο με τα μάτια του από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχθηκε από το αγριεμένο ζώο

Το έλεγε η καρδιά τους ενός 50χρονου κτηνοτρόφου και του γιου του που, αν και δεν ήταν οπλισμένοι, δεν δίστασαν να τα βάλουν με γυμνά χέρια με ένα αγριογούρουνο το οποίο έβοσκε στην κτηνοτροφική μονάδα τους έξω από το χωριό Κιβωτός των Γρεβενών!

Πατέρας και γιος πάλεψαν με πάθος με το ογκώδες θηλαστικό, παρ’ όλο που και εκείνο μαχόταν σκληρά χτυπώντας με τους χαυλιόδοντές του με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον 50χρονο στα χέρια, την πλάτη και τα πόδια. Ωστόσο, κατάφεραν τελικά να το αιχμαλωτίσουν και πλέον το διατηρούν στην κτηνοτροφική τους μονάδα.

Βέβαια, ο κτηνοτρόφος είδε τον χάρο με τα μάτια του από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχθηκε από το αγριεμένο ζώο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών, όπου παρέμεινε για νοσηλεία επί πέντε ημέρες ώσπου να επουλωθούν οι πληγές που του κατάφερε.

protothema.gr
Φόρτωση....

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης. Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, πατήστε "Περισσότερα". Αποδοχή Περισσότερα