22 Φεβρουαρίου 2020
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Ευχαριστήριο Δημάρχου Καστοριάς

Συγχαίρουμε το Πυροσβεστικό σώμα για την αποτελεσματικότητα κατάσβεσης της εκτεταμένης πυρκαγιάς στην ορεινή περιοχή της Λεύκης.

Εκφράζουμε την ικανοποίηση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καστοριάς και στον επικεφαλής κ. Τσαλίκη Κωνσταντίνο για την άμεση κινητοποίηση.

Η επί τόπου παρουσία του Συντονιστή Στρατηγού κ. Βαρσάμη Σπυρίδωνα, του Περιφερειάρχη Π.Π. κ. Παπαζαχαρία Σπυρίδωνα, όπως και η συνδρομή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Γρεβενών, Βοΐου και των πεζοπόρων Κοζάνης αλλά και η συνδρομή του Γ. Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας της Κυβέρνησης κ. Χαρδαλιά Νικολάου, αλλά και το ενδιαφέρον του Βουλευτή κ. Τζηκαλάγια Ζήση για την έλευση τριών αεροπλάνων κατάσβεσης, απέδειξαν την ετοιμότητα του Κρατικού μηχανισμού.

Τέλος σημειώνουμε, την αποτελεσματικότητα και την συνδρομή της Πολιτικής Προστασίας της Αντιπεριφέρειας και του Δήμου Καστοριάς.

 

Ο Δήμαρχος Καστοριάς

Ανέστης Αγγελής

Φόρτωση....

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης. Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, πατήστε "Περισσότερα". Αποδοχή Περισσότερα