30 Μαΐου 2020
Ευχάριστα νέα: Πτολεμαΐδα: Έξι εξιτήρια ασθενών με κορωνοϊό !
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΕΟΡΔΑΙΑ

Ευχάριστα νέα: Πτολεμαΐδα: Έξι εξιτήρια ασθενών με κορωνοϊό τις δύο τελευταίες ημέρες !

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας  γνωρίσουμε ότι τις δύο τελευταίες ημέρες, έξι συνάνθρωποί μας, οι οποίοι νόσησαν από τον ιό covid-19 και νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο μας, εξήλθαν και είναι πλέον υγιείς.  Ο μέσος όρος ηλικίας τους ήταν τα 60 έτη.  Η νοσηλεία τους κατά μέσο όρο διήρκησε 23 ημέρες σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Το σύνολο  του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού καθώς και των υπολοίπων εργαζομένων με στοχευμένες και άκοπες προσπάθειες κατάφερε να δώσει τη δυνατότητα να βρίσκονται οι συνάνθρωποί μας και πάλι δίπλα στις οικογένειές τους.

Σε όλους αυτούς τους πολίτες που νοσηλευτήκαν από την Εορδαία αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, ως νοσοκομείο αναφοράς  για το covid-19, θέλουμε να στείλουμε μήνυμα αισιοδοξίας και να υποσχεθούμε πως θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με το ίδιο πάθος για την αντιμετώπιση του ιού και των ιδιαιτεροτήτων που έχει δημιουργήσει

 

 

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΤΟΥ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

 

 

 

 

 

 

 

4 Σχόλια

Τζιμικας Στεργιος 1 Μαΐου 2020 at 00:41

Καλο θα ηταν να αναφερθει οτι η επιτυχια αυτην οφείλεται κυρίως στον Κωστα τον Δολιανητη και για να τον τιμηση η τιπικη μας κοινωνια και κυριως η ιατρικη,τον ξερναει και φεύγει σε αλλο νοσοκομειο.Αυτην ειναι η μοιρα μας!!!!!!!!!

Τζιμικας Στεργιος 1 Μαΐου 2020 at 00:34

Καλο θα ηταν να γνωριζουμε οτι αυτην η επιτυχία οφείλεται κυριως στον Κωστα τον Δολιανητη που για να τον ευχαριστήσει η τοπικη μας κοινωνια κυριως η ιατρικη τον ξερναει και φευγει σε αλλο νοσοκομειο. Αυτην ειναι η μοιρα μας. !!!!!!!!!!

Τζιμικας Στεργιος 1 Μαΐου 2020 at 00:27

Καλο θα ητον να ξερουμε οτι κυριως η επιτυχια οφείλεται στον Κωστα τον Δολιανητη που για να τον επιβράβευση η τοπικη κοινωνια μας και κυριως η ιατρικη τον ξερναει και φευγει σε αλλο νοσοκομειο.

Στεργιος Τζιμικας 1 Μαΐου 2020 at 00:15

Καλα θα ηταν να αναφερθει οτι το βαρος της ευθυνης για αυτο το επιτευγμα κυριως οφειλεται σον Δολιανητη τον Κωστα που για να τον τιμηση η τοπικη μας κοινωνια και κυριως το ιατρικο κατεστημενο,ον ξερναει και φευγη σε αλλο νοσοκομειο.

Τα σχόλια έκλεισαν.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης. Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, πατήστε "Περισσότερα". Αποδοχή Περισσότερα