Πραγματοποιήθηκε σήμερα ο καθιερωμένος αγιασμός στο κτίριο του Ειδικού Εργαστηρίου Πτολεμαΐδας στον Άγιο Χριστόφορο, σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας χρονιάς για τα Κέντρα Εκπαίδευσης, Κοινωνικής Υποστήριξης και Κατάρτισης ΑμεΑ (Κ.Ε.Κ.Α.) της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.
Της τελετής αγιασμού προηγήθηκαν αθλητικές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή των ωφελούμενων από τα Ειδικά Εργαστήρια Κοζάνης και Πτολεμαΐδας, αναδεικνύοντας τη σημασία της άθλησης στην καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρία.
Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Ειρηναίος, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και της περιφέρειας. Συγκεκριμένα, παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κοινωνικής αλληλεγγύης, Εθελοντισμού και ατόμων με αναπηρία κ. Στέφανος Μπίγγας, η Αντιπεριφερειάρχης παιδείας και αθλητισμού κα. Όλγα Πουταχίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και μεταφορών κ. Νικόλαος Λυσσαρίδης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Χριστοφόρου κ. Ευάγγελος Συχουνίδης και η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λεβαίας (Λακκιάς) κα. Ζαφειρώ Παπαδοπούλου.
Παρόντες ήταν επίσης η Πρόεδρος Ελένη Χονδοματίδου, εκπρόσωποι των βουλευτών Ν. Κοζάνης, Μιχάλη Παπαδόπουλου και Πάρι Κουκουλόπουλου, καθώς και γονείς των ωφελούμενων, οι οποίοι στήριξαν με τη συμμετοχή τους τη σημαντική αυτή ημέρα για τα Ειδικά Εργαστήρια της περιοχής.




























Άμεση και έγκυρη ενημέρωση με όλα τα νέα από Εορδαία, Πτολεμαΐδα και Κοζάνη. Τοπικές ειδήσεις, γεγονότα και εξελίξεις, κάθε μέρα.
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber



















