Με την παρουσία πλήθους κόσμου ξεκίνησαν απόψε οι πολιτιστικές εκδηλώσεις “ΙΩΝΕΙΑ 2019” που διοργανώνει ο Σύλλογος Μικρασιατών Πτολεμαΐδας «Η Μικρά Ασία».
Η αποψινή πρώτη μέρα περιελάμβανε τη βράβευση από τον Σύλλογο των αθλητών των «Δελφινιών» Πτολεμαΐδας Πάρη και Χρήστου Καλαϊτζόπουλου, οι οποίοι αναδείχθηκαν πρωταθλητές στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης στην Αίγυπτο.
Ακολούθησε η μουσικοθεατρική παράσταση «Του ριζικού μου από μακριά την πόρτα ν’ αγναντέψω» υπό τη καλλιτεχνική επιμέλεια του Χρήστου Θεολόγου.
Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται αύριο Σάββατο με συναυλία και μικρασιάτικο γλέντι, ενώ ολοκληρώνονται την Κυριακή με την παιδική χορωδία του Συλλόγου, μουσική και χορευτικά.
Άμεση και έγκυρη ενημέρωση με όλα τα νέα από Εορδαία, Πτολεμαΐδα και Κοζάνη. Τοπικές ειδήσεις, γεγονότα και εξελίξεις, κάθε μέρα.
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber













