Η Τουρκία πατάει γερά το πόδι της και στα Βαλκάνια: Τώρα, εκπαιδεύει τους Αλβανούς ως καταδρομείς, πιλότους, αλεξιπτωτιστές και σε άρματα μάχης!

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Η Τουρκία πατάει γερά το πόδι της και στα Βαλκάνια: Τώρα, εκπαιδεύει τους Αλβανούς ως καταδρομείς, πιλότους, αλεξιπτωτιστές και σε άρματα μάχης!

Το πόσο ανήσυχη είναι η Σερβία όσον αφορά την τουρκική βοήθεια που χορηγείται στον Στρατό του Κοσσυφοπεδίου, δείχνει η τρέχουσα περίπτωση της τουρκικής ετοιμότητας να εκπαιδεύσει τους στρατιώτες ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες περιπτώσεις, γράφει η Kosova Post.

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Η Τουρκία πατάει γερά το πόδι της και στα Βαλκάνια: Τώρα, εκπαιδεύει τους Αλβανούς ως καταδρομείς, πιλότους, αλεξιπτωτιστές και σε άρματα μάχης!

Έτσι, η εκπαίδευση των πιλότων για αεροσκάφη, καθώς και για άρματα μάχης, αλεξιπτωτιστές, κομάντος και άλλα προφίλ, είναι μερικές μόνο από τις τουρκικές δραστηριότητες βοήθειας που κάνουν προς τους Αλβανούς του Κοσσυφοπεδίου.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Με βάση τα σερβικά μέσα ενημέρωσης, ειδικά την εφημερίδα «Kurir» που δημοσιεύει δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε στη Σερβία τις τελευταίες ημέρες, στο ερώτημα ποιες λέξεις ή προτάσεις αυξήθηκαν περισσότερο για εσάς τους τελευταίους μήνες, από τις τρεις απαντήσεις που δόθηκαν, δύο έπρεπε να κάνει με το Κοσσυφοπέδιο και τους Αλβανούς.

Πρώτη φράση ήταν «Στρατός του Κοσσυφοπεδίου» ενώ η δεύτερη «Η Τουρκία βοηθά τους Αλβανούς του Κοσσυφοπεδίου να φτιάξουν τον δικό τους στρατό».

Όταν οι Τούρκοι βομβάρδισαν τη Σερβία

Ας μην ξεχνάμε (συνεχίζει το αλβανικό δημοσίευμα), η Σερβία δεν θα ξεχάσει ποτέ τα τουρκικά αεροσκάφη σε στρατηγικούς στόχους εντός της Σερβίας.

Ας μην ξεχνάμε ότι η Σερβία δεν θα λησμονήσει ποτέ τον βομβαρδισμό των τουρκικών αεροπλάνων σε στρατηγικούς στόχους εντός της Σερβίας.

Ήταν ο βομβαρδισμός πριν από χρόνια όταν το ΝΑΤΟ επιτέθηκε στη Σερβία. Εκείνη την εποχή, φημολογούνταν ευρέως ότι τα πολεμικά αεροσκάφη ορισμένων χωρών μελών του ΝΑΤΟ δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους.

Αυτά τα αεροπλάνα, αντί να χτυπήσουν τους στόχους, έριξαν τις βόμβες τους στα βουνά.

Αυτές οι εκβιαστικές πράξεις είχαν αυξήσει τον Τουρκικό Στρατό, ο οποίος, με τη μεγαλύτερη επιμονή και ακρίβεια, εξαπέλυσε αεροπορικές επιδρομές, βομβαρδίζοντας στρατηγικά σημεία της Σερβίας, γράφει το δημοσίευμα.

 

 

 

 

 

europost.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...