Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

YΠΕΣ-Επιτυχόντες 3Κ/2018: Υπόσχεση για παρέμβαση σε δήμους που δεν τους προσλαμβάνουν

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Να στέλνουν τα στοιχεία των δήμων που δεν τους δέχονται προκειμένου να παρεμβαίνει το υπουργείο ζήτησε από τους επιτυχόντες των προσωρινών πινάκων του ΑΣΕΠ με τους οποίους συναντήθηκε χθες (φωτο), ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι ίδιοι «όσοι θέλουμε να προσληφθούμε άμεσα, εφόσον μας αφήνουν χωρίς πρόσληψη οι δήμοι που πετύχαμε, μπορούμε να δηλώνουμε στην ομάδα μας τους δήμους αυτούς ώστε να στέλνουμε τα στοιχεία στο Υπουργείο μέσω της ομάδας μας για να λειτουργήσουν επικουρικά προς εμάς. Ήδη μετά την κατάθεση του αιτήματός μας δύο δήμοι από τους συμμετέχοντες άλλαξαν τη στάση τους και ειδοποίησαν τους επιτυχόντες για άμεση», προστίθεται.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σκουρλέτης είχε επιτεθεί πρόσφατα στους δημάρχους κατηγορώντας τους ότι «δεν προσλαμβάνουν τους επιτυχόντες στους προσωρινούς πίνακες της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ για να κάνουν τον καλό στους παρατασιούχους».

Ωστόσο, το ίδιο το υπουργείο ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει τους σχετικούς ελέγχους με βάση την εγκύκλιο που είχε στείλει στους δήμους.

 

 

eordaialiveπηγή

Anagnostis Ptolemaida
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida