ΣΕΠΕ – Voucher: Οριστικά αποτελέσματα για το πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων 18 έως 24

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Το ΣΕΠΕ σας ενημερώνει ότι, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ελέγχου των δικαιολογητικών που απεστάλησαν στον ΣΕΠΕ, αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα αξιολόγησης των αιτήσεων των ωφελουμένων για την Πράξη “Κατάρτιση, Πιστοποίηση και Συμβουλευτική με στόχο την ενδυνάμωση των δεξιοτήτων ανέργων νέων 18-24 ετών, σε ειδικότητες του τομέα Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών”.

Δείτε αναλυτικά τον πίνακα αποτελεσμάτων εδώ

Σας ενημερώνουμε ότι – στην περίπτωση που ανήκετε στους αποτυχόντες – τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει νέος κύκλος υποβολής αιτήσεων για την πράξη, λόγω μη συμπλήρωσης του απαιτούμενου αριθμού των ωφελουμένων.

Καταβολή επιδόματος πρακτικής στους ωφελούμενους Α’ κύκλου   Ενημερώνουμε τους ωφελούμενους της Πράξης «Επιταγή εισόδου για Νέους έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στον κλάδο του τουρισμού για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας» με MIS 5000084 για τα ακόλουθα: Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 8.12.2016, μέσω του συστήματος ΔΙΑΣ, η καταβολή της ενδιάμεσης πληρωμής σε όλους τους ωφελούμενους του Α’ κύκλου του προγράμματος. Τα χρήματα θα φανούν στους λογαριασμούς το αργότερο έως την Δευτέρα 12.12.2016.

Οι πληρωμές του Β’ κύκλου του προγράμματος εκτελούνται κανονικά με βάση την ολοκλήρωση της πρακτικής και τον έλεγχο των φακέλων των ωφελούμενων. Μπορείτε να λαμβάνετε τακτική ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης των σχετικών διαδικασιών, τόσο από την ειδική ιστοσελίδα της Δράσης www.insete-training.gr όσο και από το τηλεφωνικό κέντρο (τηλ 801 11 15 255).

Πηγή: http://www.dikaiologitika.gr/

 

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida