Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Προσλήψεις από τα Ελληνικά Πετρέλαια σε έξι ειδικότητες

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Ο Όμιλος Ελληνικα Πετρελαια, επιθυμεί να προσλάβει Τεχνίτες έξι ειδικοτήτων προκειμένου να τους απασχολήσει σε εργασίες συντήρησης εξοπλισμού πεδίου στις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Ασπροπύργου και Ελευσίνας. Πατήστε επάνω στις αντίστοιχες ειδικότητες για να δειτε τα κριτήρια και τα προσόντα.

Τεχνίτες Συντήρησης Ηλεκτρολόγοι_ΤΣΗ-1

Τεχνίτες Συντήρησης Ηλεκτρολόγοι_ΤΣΗ-2 

Τεχνίτες Συντήρησης Οργάνων_ΤΣΟ-1 

Τεχνίτες Συντήρησης Οργάνων_ΤΣΟ-2 

Τεχνίτες Συντήρησης – Μηχανοτεχνίτες_ΤΣΜΗΧ-1 

Τεχνίτες Συντήρησης – Μηχανοτεχνίτες_ΤΣΜΗΧ-2 

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να αποδέχονται: α) απασχόληση σε πρόγραμμα συνεχούς εναλλασσόμενης 24ωρης βάρδιας, εάν αυτό ζητηθεί από την Εταιρεία και για όση περίοδο αυτή αποφασίσει, β) ότι η πρόσληψή τους τελεί υπό ετήσια δοκιμαστική περίοδο.Η εντοπιότητα (μόνιμος κάτοικος όμορων Δήμων των Διυλιστηρίων Ασπροπύργου και Ελευσίνας) θα θεωρηθεί σοβαρό συγκριτικό πλεονέκτημα. Επισημαίνεται ότι η εντοπιότητα θα αποδεικνύεται κατά τη διαδικασία της πρόσληψης με την προσκόμιση α) Βεβαίωσης μόνιμης κατοικίας από τον όμορο Δήμο, β) Πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης από τον όμορο Δήμο, γ) Λογαριασμού ΔΕΗ ή ΟΤΕ και δ) αντίγραφου φορολογικής δήλωσης.

Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν την ηλεκτρονική αίτηση πρόσληψης, συνοδευόμενη από πρόσφατη φωτογραφία τους και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στη διεύθυνση: http://www.helpe.gr (Ανθρωπινο Δυναμικο/Ευκαιριες Απασχολησης/Ανακοινωση Ευκαιριων Απασχολησης), ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων πρόσληψης ορίζεται η 17η  Δεκεμβρίου 2017. Προσοχή: Κατά τη συμπλήρωση της αίτησης πρόσληψης, επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι υποχρεωτικά θα πρέπει: Να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν, ηλεκτρονικά και μόνο, τη συγκεκριμένη αίτηση πρόσληψης, να συμπληρώσουν ΟΛΑ τα πεδία με την ένδειξη του αστερίσκου (*), να επισυνάψουν, ηλεκτρονικά και μόνο, όλα τα δικαιολογητικά που πιστοποιούν τα απαραίτητα προσόντα/προϋποθέσεις, καθώς και την εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων, σε ψηφιακή μορφή. Οι υποψήφιοι έχουν το δικαίωμα να υποβάλλουν αίτηση μόνο για έναν κωδικό θέσης. Δε θα γίνουν αποδεκτές αιτήσεις που θα υποβάλλονται με άλλο τρόπο εκτός του ηλεκτρονικού τρόπου που περιγράφεται ανωτέρω. Σε κάθε άλλη περίπτωση, οι αιτήσεις πρόσληψης θα θεωρούνται άκυρες.

 

 

 

πηγή

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida