ΑΣΕΠ –«Βοήθεια στο Σπίτι»: Παράταση για τις θέσεις ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ

ΑΣΕΠ –«Βοήθεια στο Σπίτι»: Παράταση για τις θέσεις ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Λόγω τεχνικών προβλημάτων που παρατηρήθηκαν σήμερα το απόγευμα στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός λειτουργίας, η Ανεξάρτητη Αρχή πρόκειται να δώσει «παράταση υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων για τους υποψήφιους των Κατηγοριών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Προκήρυξης 4Κ/2020, προκειμένου όλοι οι ενδιαφερόμενοι να έχουν τη δυνατότητα εμπρόθεσμης συμμετοχής. Η παράταση θα ανακοινωθεί με σχετικό Δελτίο Τύπου στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ».

Διαβάστε το μήνυμα στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ:

eordaialive

Να σημειωθεί ότι μέχρι το μεσημέρι όλα κυλούσαν ομαλά, με αποτέλεσμα πηγές του ΑΣΕΠ να τονίζουν στην aftodioikisi.gr, ότι «με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δεν προβλέπεται να δοθεί παράταση».

Ωστόσο ο φόρτος του απογεύματος ανέτρεψε τα δεδομένα.

Τι θα γίνει με τις αιτήσεις ΥΕ

Υπενθυμίζεται ότι κανονικά την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 ξεκινάει η προθεσμία για τις αιτήσεις των υποψηφίων της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης και λήγει στις 3 Ιουλίου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00. Ωστόσο, πιθανότατα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η προθεσμία να μετατεθεί.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Κρεοπωλείο Παπαδημητρίου Κοζάνη
Γρηγοριαδης Ζαχος Κοζάνη
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Κρεοπωλείο Λουκάς Πτολεμαΐδα Εορδαία
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida