Μόνιμες προσλήψεις με την 3Κ του ΑΣΕΠ – Έως πότε μπορείτε να κάνετε αίτηση

ΑΣΕΠ: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις σε δύο προκηρύξεις για 1.245 μόνιμες θέσεις

stefanos tsikas ptolemaida teba pdm
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Αιτήσεις για δύο νέες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ και συνολικά 1.245 μόνιμες θέσεις θα ξεκινήσουν στα τέλη Αυγούστου, αρχές Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr η διαδικασία της υποβολής αιτήσεων αναμένεται να  ξεκινήσει:

-Για την 5Κ/2020 την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου.

-Για την 6Κ/2020 την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου

Yπενθυμίζεται ότι και οι δύο προκηρύξεις έχουν σταλεί προς δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο, κάτι που αναμένεται να γίνει το πρώτο 15θημερο του Αυγούστου.

Οι θέσεις αφορούν:

1) Την προκήρυξη 5Κ/2020 του ΑΣΕΠ για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριάντα έξι (36) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στην Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (Α.Δ.Α.Ε.) (Ανεξάρτητη Αρχή), στο Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας (Ι.Φ.Ε.Τ.) (Υπουργείο Υγείας) και στην Τράπεζα της Ελλάδος.

2) Την προκήρυξη 6Κ/2020 του ΑΣΕΠ, για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας χιλίων διακοσίων εννέα (1.209) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.

 

 

 

aftodioikisi.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο