8 Απριλίου 2020
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

Επίσκεψη Προέδρου Κοινότητας Ισαάκ Νικολαΐδη στον Νέο Πρόεδρο του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου.

Εθιμοτυπική  επίσκεψη του Προέδρου της Κοινότητας Πτολεμαΐδας στον Νέο Διοικητή του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας.

Τον Νέο Διοικητή του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, Σταύρο Παπασωτηρίου  επισκέφθηκε την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πτολεμαΐδας Ισαάκ Νικολαΐδης, συγχαίροντας τον για την ανάληψη των  καθηκόντων του.

Στη συζήτηση που ακολούθησε για τα προβλήματα του Νοσοκομείου που θα πρέπει να αντιμετωπισθούν άμεσα, καθώς επίσης για τις δυνατότητες και προοπτικές εξέλιξης του «η ναυαρχίδα της Υγείας στη Δ. Μακεδονία», ώστε να ανταποκριθεί στις σύγχρονες προκλήσεις, με στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών Υγείας στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων και τονίστηκε από τις δύο πλευρές η ανάγκη για συνεχή ενημέρωση και συνεργασία επί όλων των ζητημάτων του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας.

Ο κ. Νικολαΐδης ευχήθηκε στον Νέο Διοικητή του Νοσοκομείου Καλή Δύναμη στο έργο του.

Φόρτωση....

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης. Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, πατήστε "Περισσότερα". Αποδοχή Περισσότερα