Υποστήριξη και συμμετοχή στην εκδήλωση διαμαρτυρίας των παραγωγικών φορέων της Π.Ε. Κοζάνης

Η Ν.Ε. Κοζάνης στηρίζει τον αγώνα κατά της ιδιωτικοποίησης της Δ.Ε.Η..

Περιεχόμενο

Η Ν.Ε. και οι Τοπικές Οργανώσεις του Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης δηλώνουν την αμέριστη υποστήριξή τους στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που οργανώνουν οι παραγωγικοί φορείς  της Π.Ε. Κοζάνης και καλούν τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος να συμμετέχουν ενεργά τηρώντας όλα τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης  για την ασφάλεια όλων.

Η εκδήλωση διαμαρτυρίας αποτελεί πραγματική κραυγή αγωνίας της περιοχής που βιώνει πολλαπλή κρίση υγειονομική και παραγωγική.

Δεν παίζουμε ούτε με την υγεία μας ούτε με τις ζωές μας. Φτάνει πια.

Διεκδικούμε με αξιοπρέπεια και υπευθυνότητα, για το παρόν και το μέλλον αυτού του τόπο.

 

Ν.Ε. Κοζάνης

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !