Κωτσιδης Στέφανος

Υπογράφτηκε απο τον Περιφερειάρχη και το νέο ανάδοχο η σύμβαση του πολύπαθου έργου ύδρευσης του οικισμού Βαθυλάκκου – Εντός διμήνου η ολοκλήρωση

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Τη νέα σύμβαση για την ολοκλήρωση του πολύπαθου έργου ύδρευσης του οικισμού Βαθυλάκκου, μετά το πέρας της διαδικασίας έκπτωσης του προηγούμενου αναδόχου, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης με το νέο ανάδοχο του έργου, παρουσία του Δημάρχου Σερβίων Βελβεντού Σ. Κοσματόπουλου, του προέδρου του οικισμού Βαθυλάκκου  Στ. Ελευθεριάδη και υπηρεσιακών παραγόντων.

“Η δημόσια διοίκηση πρέπει να έχει συνέχεια. Είναι ένα θέμα που αντιμετωπίσαμε απο την πρώτη στιγμή, ωρίμασαν οι διαδικασίες και τώρα είμαστε στη φάση υλοποίησης για να δώσουμε στους ανθρώπους της περιοχής ποιότητα ζωής. Ο δήμος Σερβίων Βελβεντού αποτελεί “φιλέτο” για ζητήματα ανάπτυξης, περιβάλλοντος και συνεργασιών. Υπάρχει στενή συνεργασία και όλα θα πάνει καλά” δήλωσε ο Θ. Καρυπίδης κατά την υπογραφή της σύμβασης.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Untitled-2

Απο την πλευρά του ο δήμαρχος Σερβίων Βελβεντού ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν για να προχωρήσει το έργο, τονίζοντας ότι η περιοχή παρουσιάζει μεγάλη δυναμική, ενώ απο πλευράς της τοπικής κοινότητας Βαθυλάκκου ο πρόεδρος ευχαρίστησε θερμά για το ενδιαφέρον τον Περιφερειάρχη.

Το έργο που είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονίας Θράκης 2007-2013 και συγχρηματοδοτείται απο το Ευρωπαϊκο Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και εθνικούς πόρους, θα ολοκληρωθεί εντός διμήνου και ο προϋπολογισμός του είναι 149.271,19 πλέον ΦΠΑ.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.