Υπεγράφη η συμφωνία για την εξυγίανση της Μαρινόπουλος

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Υπεγράφη πριν από λίγες η συμφωνία εξυγίανσης της Μαρινόπουλος. Σύμφωνα με το Capital.gr η εταιρεία Σκλαβενίτης, οι Τράπεζες και η Μαρινόπουλος, υπέγραψαν τη συμφωνία εξυγίανσης.

Μέσα στις επόμενες ώρες οι προμηθευτές της Μαρινόπουλος θα έχουν πρόσβαση στο τελικό κείμενο ενώ στόχος είναι να συγκεντρωθούν μέσα στις επόμενες ώρες οι υπογραφές των συναινούντων πιστωτών της αλυσίδας προκειμένου την Παρασκευή να κατατεθεί στο δικαστήριο αίτηση για την υπαγωγή της στο άρθρο 106 β&θ.

Ήδη ποσοστό άνω του 70% των προμηθευτών της Μαρινόπουλος έχει πει κατ’ αρχήν ναι στο σχέδιο εξυγίανσης, “κλειδώνοντας” έτσι το απαιτούμενο 60% του συνόλου των πιστωτών και του 40% των ενέγγυων πιστωτών, που απαιτείται για να υποβληθεί στο δικαστήριο αίτηση για υπαγωγή της Μαρινόπουλος στα άρθρα 106 β&θ.

Στόχος των εμπλεκόμενων μερών είναι να εκδικαστεί η αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 16 β&θ εντός του Οκτωβρίου προκειμένου με βάση το αισιόδοξο σενάριο να υπάρξει τελεσίδικη απόφαση μέσα στον Δεκέμβριο και σύμφωνα με το ρεαλιστικό στις αρχές του 2017.

 

 

ΠΗΓΗ:http://www.aftodioikisi.gr/

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida